Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria och Daniel tar död på krisryktena – parets viktiga kärleksstatement: "Allt blir annorlunda"

20 feb, 2024, 20:06 
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Clément Morin
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel tar död på uppgifterna om en kris i relationen.
Annons

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har korsat Atlanten. Men inte för att gräva guld, utan efter ett önskemål från regeringen.

Syftet med resan är, kan man läsa på hovets hemsida, "att bredda och utveckla relationerna med Kalifornien inom innovation, grön omställning och framväxande teknologier med fokus på artificiell intelligens (AI)". Victoria och Daniel ska dessutom inviga Sveriges nya generalkonsultat i San Francisco.

Se bilderna! Magiska kärleksögonblicken mellan Victoria & Daniel i San FranciscoBrand logo
Se bilderna! Magiska kärleksögonblicken mellan Victoria & Daniel i San Francisco

Victoria och Daniel tar död på ryktena om kris

Och väl i San Francisco passade vårt älskade kronprinsesspar på att besöka den berömda Golden Gate-bron – känd från otaliga Hollywood-filmer. Men på bilderna från besöket stjäl kungligheterna showen från det legendariska byggnadsverket.

Annons

Alla som ser bilderna noterar samma sak: det här är ett par som fortfarande är dökära i varandra, trots att de har varit tillsammans i snart 23 år.

Titta bara!

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Ett underbart vackert par!MSAMS
Prins Daniel och kronprinsessan Victoria
Och här håller de hand också!MSAMS

De här bilderna visar tydligt att det låg NOLL sanning i uppgifterna som cirkulerade våren 2022. Ni kanske minns uttalandet som Victoria och Daniel gjorde gemensamt, för att få tyst på alla rykten.

Annons

”Det har kommit till vår kännedom att det pågår en omfattande negativ ryktesspridning rörande vår privata relation. Påståenden sprids om svek i relationen och en förestående skilsmässa. I normala fall kommenterar vi inte rykten och spekulationer. Men för att värna vår familj önskar vi klargöra, en gång för alla, att de rykten som nu sprids helt saknar grund", skrev Daniel och Victoria.

Uttalandet om Victorias äktenskap: "Allt blir annorlunda"

På bilderna från San Francisco är det knappast ett äktenskap i sönderfall vi ser. Snarare två livskamrater som är lika sammansvetsade som någonsin tidigare. Som Sten Hedman, tidningsman och kungaexpert, uttrycker det:

– När det gäller själva förhållandet, så blir ju allt annorlunda med tiden. Det är ju inte den unga, spirande kärleken längre mellan dem. Det är mogna människor som har en mogen kärlek. Som prioriterar att vara en familj. Och det är inte något fel med det, säger Sten till Svensk Dam.

Annons