Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria och Daniel - tillbaka till skolbänken

01 apr, 2011, 14:45 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessparets besök i Småland fortsätter. Idag fick Victoria och Daniel färdas bakåt i tiden – tillbaka till skolbänken.

Kronprinsessan Victorias och prins Daniels resa genom det småländska landskapet går vidare. Första stoppet för dagen blev Stadsgårdsskolan där kronprinsessparet fick möta elever i klass 8. Och besöket väckte en hel del gamla minnen.

Annons

I skolbänken

Det var nämligen bara för Victoria och Daniel att hoppa upp och sätta sig i skolbänken igen. Victoria skrattade när hon och Daniel placerades i varsin bänk och påbörjade diskussioner med eleverna i klassen.

Målvaktsmasker

Nästa stopp blev ett besök på Daveart, ett företag som drivs av David, som förser hockeylag med måvaktsmasker.

Så häftigt!

Prins Daniel fick äran att hålla i en likadan mask som Henrik Lundqvist har.

– Så häftigt, sa Victoria imponerat.

– Det är verkligen konst!

Kolla in möbler

Därefter bar det av mot Svenssons i Lammhult där kronprinsessparet fick kolla in möbler. Utanför väntade flera hundra människor som alla ville hälsa, kramas Ikväll väntar ännu en middag, denna gång på residenset i Växjö.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: Charles Hammarsten

Läs även:

Annons