Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria och Daniel tog bilen till Norge

04 maj, 2015, 13:00 
Annons
mette-marit-haakon-victoria-daniel-ste-bröllopsdag

Kronprinsessan Victoria och kronprinsessan Mette-Marit är bästa vänner – i helgen såg de handla på Statoil i Tromsø centrum.

Det är inte bara vid kungliga sammankomster som svenska och norska tronföljarna träffas med sina respektive. Även på fritiden umgås paren med varandra.

Daniel-Victoria-Haakon

I helgen blev kungligheterna igenkända när de stannade vid en Statoil-mack i Tromsø i Norge. Mette-Marit köpte snacks tillsammans med Victoria och prins Daniel. Här kan ni se bilderna som ett ögonvittne tog>>>

Annons

Löprundor

Prins Daniel och kronprins Haakon har blivit mycket goda vänner och tog löprundor ihop på dagarna under besöket i Köpenhamn (i samband med drottning Margrethes födelsedagsfirande).

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Victoria-45

Haakon och Mette Marit har den senaste veckan varit i norska fjällen under en privat semester. Det är däremot oklart om  Victoria och Daniel var med och plockade skräp…

mette-marit-martha-louise-bea-borromeo--insta

Det visar sig nämligen att Mette-Marit haft fullt upp under valborgsmässohelgen. Här ser vi henne i städtagen tillsammans med prinsessan Märtha Louise och Beatrice Borromeo! Italienska Beatrice ska i sommar gifta sig med Monaco-snyggingen Pierre Casiraghi. Bilden ovan lade hon upp på twitter i går.

Kunglig trio

– Plockar skräp med kronprinsessan Mette-Marit och Märtha Louise i vackra Norge, skriver Borromeo på Twitter.

Enligt tidningen Nordlys visste ingen om kungligheternas “skräpkupp”.

– Vi har ju haft ett ” skrotnisseprojekt”, berättar ordföranden i Kåfjord, Svein Leiros, som inte hade en aning om att få så fint besök.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Instagram, IBL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons