Victoria och Daniel tog bilen till Norge

mette-marit-haakon-victoria-daniel-ste-bröllopsdag

Kronprinsessan Victoria och kronprinsessan Mette-Marit är bästa vänner – i helgen såg de handla på Statoil i Tromsø centrum.

Det är inte bara vid kungliga sammankomster som svenska och norska tronföljarna träffas med sina respektive. Även på fritiden umgås paren med varandra.

Daniel-Victoria-Haakon

I helgen blev kungligheterna igenkända när de stannade vid en Statoil-mack i Tromsø i Norge. Mette-Marit köpte snacks tillsammans med Victoria och prins Daniel. Här kan ni se bilderna som ett ögonvittne tog>>>

Löprundor

Prins Daniel och kronprins Haakon har blivit mycket goda vänner och tog löprundor ihop på dagarna under besöket i Köpenhamn (i samband med drottning Margrethes födelsedagsfirande).

Victoria-45

Haakon och Mette Marit har den senaste veckan varit i norska fjällen under en privat semester. Det är däremot oklart om  Victoria och Daniel var med och plockade skräp…

mette-marit-martha-louise-bea-borromeo--insta

Det visar sig nämligen att Mette-Marit haft fullt upp under valborgsmässohelgen. Här ser vi henne i städtagen tillsammans med prinsessan Märtha Louise och Beatrice Borromeo! Italienska Beatrice ska i sommar gifta sig med Monaco-snyggingen Pierre Casiraghi. Bilden ovan lade hon upp på twitter i går.

Kunglig trio

– Plockar skräp med kronprinsessan Mette-Marit och Märtha Louise i vackra Norge, skriver Borromeo på Twitter.

Enligt tidningen Nordlys visste ingen om kungligheternas “skräpkupp”.

– Vi har ju haft ett ” skrotnisseprojekt”, berättar ordföranden i Kåfjord, Svein Leiros, som inte hade en aning om att få så fint besök.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Instagram, IBL