Victoria och Daniels pampiga entré till vännens bröllop!

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på bröllop Andrea Brodin och Cedric Notz bröllop
Det blev en glädjens kväll för Victoria och Daniel när de var på bröllop i helgen, men för att ta sig dit krävdes en insats!
Annons

I lördags sa prinsessvännen Andrea Brodin och Chris best man, Cedric Notz, ja till varandra under en intim bröllopsceremoni i Ulriksdal, utanför Stockholm. Victoria och Daniel var två av gästerna och hela kvällen strålade de av glädje över att få vara med och dela det minnesvärda ögonblicket med sina vänner.

Annons

Victoria såg somrig ut i en rosa pastellklänning och Daniel var stilig i mörk kostym. Det är något visst med att se kronprinsessparet i ett så privat sammanhang. De är avslappnar och skämtar mycket – både med varandra och med dem de möter. Sådana här kvällar behövs förstås när man har till vardags har ett stort kungligt ansvar som vilar på ens axlar. Både Victoria och Daniel njöt av att bara få vara man och hustru för en kväll.

kronprinsessan victoria
Andrea Brodin och kronprinsessan Victoria har följts åt genom livet, nu fick de dela hennes bröllopslycka!

Anlände med stort säkerhetspådrag

Men det var under själva festen. Något som inte var lika avslappnat var kronprinsessparets ankomst till brudens föräldrars 1800-talsvilla i schweizerstil. Medan de flesta av gästerna släpptes av strax utanför uppfarten till huset blev Victoria och Daniel transporterade ända fram till dörren, allt för att inte göra avkall på säkerheten. De åkte i ev svart suv med tonade rutor, omöjlig att se in i, och kördes av en chaufför iförd kunglig uniform med hatt och kostym.
– För att vara en privatfest gjorde kronprinsessan Victoria och prins Daniel en ovanligt kunglig entré i sin bil med tonade rutor, och den kördes av en av Kungliga Hovstallets chaufförer i full livré, berättar Svensk Dams reporter Helena Wiklund som var på plats.
Annons
Victoria och Daniel anländer till festen! Kör gjorde en uniformerad chaufför och i passagerarsätet satt en Säpo-vakt.

Cedric bodde tidigare i Schweiz men valde att flytta till Sverige för Andreas skull. I dag bor paret i en stor 70-talsvilla på Lidingö och tillsammans har de dottern Isabella, 3. Andrea har även barnen Diana, 13, och Ivar, 11, från ett tidigare äktenskap med Niclas Engsäll. Kronprinsessan Victoria är Dianas gudmor.

Foto: TT/Suvad Mrkonjic/Svensk Damtidning
Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

7 kommentarer till “Victoria och Daniels pampiga entré till vännens bröllop!”

 1. ellinor blomquist skriver: 26 augusti, 2020

  Säkerhet må vara men väl överdrivet med denna entré-lutar mer åt “Allt ljus på oss”. Kungaparet gör betydligt mer diskreta entréer när det är privata festligheter.

  Victoria och Daniel är väl man och hustru alla dagar och tider på dygnet oavsett omdet är offentligt eller privat?


 2. Ingrid skriver: 26 augusti, 2020

  Visst hade det varit lite mer intressant och spännande om Madeleine och Chris varit där istället.


 3. PernillaA skriver: 26 augusti, 2020

  ellinor instämmer , de hade kunnat ta sig fram till trappan utan livre klädd chaufför.
  lite understatement skulle inte skada


 4. Gilla skriver: 26 augusti, 2020

  Tycker inte att Daniel ser ut att trivas. Enda gången som han ser glad ut är i idrotskretsar.


 5. HMA skriver: 26 augusti, 2020

  Ja, själv har jag mött detta par i bil utanför grindarna på Haga – då stoppades hela E4:an !! med alla sina filer i södergående riktning för att släppa fram det kungliga bilekipaget.

  Vi får väl tro att säkerhetsvakterna har koll på vad som krävs för detta par. Vi vet inget om hotbilder etc.


 6. josefin skriver: 26 augusti, 2020

  privat fest o ändà använde de tjänsteförmànen. man orkar snart inte bry sig om den osmaklighet med vilken det hár paret liksom bror o svägerska “tar för sig” av de offentliga medel som ställs till deras förfogande. Nu mà kungen inte äska ökat apanage, utan dra ner pà kostnaderna, rejált.
  Och detta i ett land där en toblerone satte tvärstopp f en politisk karriär. sila mygg o svälja elefanter.


 7. Kajsa Nilsson skriver: 28 augusti, 2020

  Det är inte första och förmodligen inte sista gången som detta par visar prov på omdömeslöshet. Daniel försöker åtminstone inte ens låtsas att han inte är uttråkad. Det syns tydligt på de flesta bilder på prinsessgemålen. Där liknar han alltmer sin svärfar, kungen. Låt oss befria denna familj från sina “plikter” så att de kan leva ett normalt liv och försörja sig själva. Som extra bonus får då Sverige full demokrati med en FOLKVALD statschef.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar