Victoria och Daniels pampiga entré till vännens bröllop!

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel på bröllop Andrea Brodin och Cedric Notz bröllop

Det blev en glädjens kväll för Victoria och Daniel när de var på bröllop i helgen, men för att ta sig dit krävdes en insats!

Victoria och Daniel anländer till festen! Kör gjorde en uniformerad chaufför och i passagerarsätet satt en Säpo-vakt.

I lördags sa prinsessvännen Andrea Brodin och Chris best man, Cedric Notz, ja till varandra under en intim bröllopsceremoni i Ulriksdal, utanför Stockholm. Victoria och Daniel var två av gästerna och hela kvällen strålade de av glädje över att få vara med och dela det minnesvärda ögonblicket med sina vänner.

Victoria såg somrig ut i en rosa pastellklänning och Daniel var stilig i mörk kostym. Det är något visst med att se kronprinsessparet i ett så privat sammanhang. De är avslappnar och skämtar mycket – både med varandra och med dem de möter. Sådana här kvällar behövs förstås när man har till vardags har ett stort kungligt ansvar som vilar på ens axlar. Både Victoria och Daniel njöt av att bara få vara man och hustru för en kväll.

kronprinsessan victoria

Andrea Brodin och kronprinsessan Victoria har följts åt genom livet, nu fick de dela hennes bröllopslycka!

Anlände med stort säkerhetspådrag

Men det var under själva festen. Något som inte var lika avslappnat var kronprinsessparets ankomst till brudens föräldrars 1800-talsvilla i schweizerstil. Medan de flesta av gästerna släpptes av strax utanför uppfarten till huset blev Victoria och Daniel transporterade ända fram till dörren, allt för att inte göra avkall på säkerheten. De åkte i ev svart suv med tonade rutor, omöjlig att se in i, och kördes av en chaufför iförd kunglig uniform med hatt och kostym.
– För att vara en privatfest gjorde kronprinsessan Victoria och prins Daniel en ovanligt kunglig entré i sin bil med tonade rutor, och den kördes av en av Kungliga Hovstallets chaufförer i full livré, berättar Svensk Dams reporter Helena Wiklund som var på plats.

Cedric bodde tidigare i Schweiz men valde att flytta till Sverige för Andreas skull. I dag bor paret i en stor 70-talsvilla på Lidingö och tillsammans har de dottern Isabella, 3. Andrea har även barnen Diana, 13, och Ivar, 11, från ett tidigare äktenskap med Niclas Engsäll. Kronprinsessan Victoria är Dianas gudmor.

Foto: TT/Suvad Mrkonjic/Svensk Damtidning