Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Victoria och Kate Middletons relation – det som hände för fem år sen har satt spår

29 nov, 2023, 14:00 
Kronprinsessan Victoria och Kate Middleton
Kronprinsessan Victoria och Kate Middleton var med om något för fem år sedan.
Annons

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har lämnat Haga och den svenska vintern för dimman i London. Efter att ha fått en inbjudan från prins William och hertiginnan Kate satte de sig på ett plan och gjorde resan till Storbritannien.

Patrick Sommerlath träder fram: ”Har inte köpt sex” • Hovet bekräftar! Då kommer Madeleine och familjen till Sverige • Avslöjar: Victorias 50-årspresent till Daniel – 3 kungliga snackisar från vecka 46!Brand logo
Patrick Sommerlath träder fram: ”Har inte köpt sex” • Hovet bekräftar! Då kommer Madeleine och familjen till Sverige • Avslöjar: Victorias 50-årspresent till Daniel – 3 kungliga snackisar från vecka 46!

Kronprinsessan Victorias relation med Kate – ingen glömmer förra gången

Nu väntar ett fullspäckat schema. Bland annat ska William och Kate ta med Victoria och Daniel på konsert i Royal Albert Hall!

Prins Daniel och kronprinsessan Victoria och prins William och hertiginnan Kate

Det här är inte första gången par ses på den här sortens dubbeldejt. De träffades senast 2018, då William och Kate kom till Sverige.

Annons

Då fick den blivande kungen och hans maka dricka te på Haga slott och träffa Estelle, som då bara var fem, och Oscar, som skulle fylla två.

Där och då såddes ett frö, det var ett möte som satte spår. Inför Victorias resa till London har flera internationella tidningar tagit upp 2018 och slagit fast att de två paren har en oväntat stark relation.

"De har ett unikt band, William och Victoria"

Så här skriver till exempel det ansedda magasinet People.

"William och Victoria är båda arvtagare till sin respektive tron, och delar också ett unikt band och har en unik chans att bygga på den nära relationen mellan de två kungafamiljerna och de två länderna", skriver People.

Hello Magazine är inne på samma spår i sin artikel om det stundande mötet i London.

"William och Kate och det svenska prinsessparet verkade verkligen gilla varandra och kronprinsessan Victoria och Kate hade livliga samtal under sina gemensamma framträdanden. De kungliga kvinnorna delar också intressen, Victoria och Daniel grundade en stiftelse efter att ha gift sig 2010, den har som mål att förhindra social isolering och kultivera god hälsa hos barn och unga människor i Sverige", skriver Hello Magazine.

Annons