Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria och Meghans hemliga koppling – syns klart och tydligt!

03 aug, 2023, 08:00 
Felicia Plåt
Victoria och Meghan
Victoria och Meghan har samma smak. Foto: TT

Victoria har tagit inspiration från en annan kunglighet.

Annons

Under sommaren är det många som väljer att gifta sig. Det är en perfekt årstid för att fira kärleken och att bjuda in till fest. Några som har varit på bröllop i sommar är inga mindre än kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Meghan och Harry blir hemlösa – sparkas utBrand logo
Meghan och Harry blir hemlösa – sparkas ut

Victoria stal showen under bröllopet

Den 1 juni var det nämligen bröllop i Jordanien för kronprins Husseins och Rajwa Khalid Alseins, där vårt kronprinsesspar var två av alla inbjudna gäster.

Det var många kända ansikten på plats och de alla hade vackra utstyrslar och fina tiaror på huvudena. På bröllop brukar kungligheterna göra sig extra fina, vilket inte var något undantag för denna gången.

Annons
Victoria och Daniel
Victoria och Daniel på bröllop i Jordanien.

Victoria bar en vacker chockrosa klänning från märket, Ginkgo av Safiyaa, och hon stal verkligen showen. Se och Hör Norge har berättar att det var flera som tyckte att vår svenska kronprinsessa verkligen lyste upp rummet i sin vackra kreation. Men det var ytterligare en grej som många reagerade på.

Kopplingen till hertiginnan Meghan

Förutom kronprinsessan är det även en annan känd kunglighet som har burit det vackra klänningen, inte en gång utan två gånger! Vi pratar om ingen mindre än Meghan Marke.

Annons

Klänningen finns nämligen i flera färger och Meghan har synts i en blå version, under ett officiellt besök på Fiji 2018, och en röd version, under Mountbatten Festival of Music i London 2020. Klänningen sägs därför vara en av hennes favoriter.

Meghan Markle
I den blåa klänningen.

Kopplingen är tydlig, Victoria har säkerligen tagit inspiration från Meghan som bar klänningen fem år tidigare. De båda har riktig god smak och bär upp klänningen som riktiga "prinsessor".

Meghan Markle
Röda klänningen.

Populär klänning

Men det var inte bara Victoria som tog inspiration från Meghan utan enligt Se och Hör Norge ska flera gäster har haft samma klänning på sig. Kung Abdulla av Jordaniens släkting ska ha haft den i rött medan en annan gäst ska ha valt den blåa färgen. En riktigt populär klänning.

Annons

Men Victoria hade även på sig en annan klänning från sitt favoritmärke under bröllopsceremonien, nämligen en blommig klänning från märket By Malina.

Annons