Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria på Drottningholms slottsteater

05 jun, 2013, 10:45 
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan Victoria närvarade under tisdagen vid Drottningholmsteaterns Vänners högtidssammankomst på Drottningholm.

Annons

Det var en härlig sommarkväll, om än något kylslagen.

Kronprinsessan Victoria kom under tisdagen till Drottningholmsteaterns Vänners högtidssammankomst ute på Drottningholm med stipendieutdelning.

Tält

Drottningholms slott ställs just nu i ordning inför bröllopet på lördag och man kunde se ett tält som rests utanför slottet.

I vitt

Kronprinsessans outfit gick i vitt och svart, vit kappa och svartvit klänning, till detta svarta pumps. Kronprinsessan delade ut tolv utbildningsstipendier till sångare, musiker, dansare, regissörer och producenter som har medverkat på Drottningholmsteatern.

Utbildningsstipendier

Drottningholmsteaterns Vänner är en ideell förening som bildades 1935 och är en av Sveriges äldsta vänföreningar. Vänföreningen delar varje år ut utbildningsstipendier.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kronprinsessan välkomnas till Drottningholmsteaterns Vänners högtidssammankomst av ordföranden Christer Villard.

Drottningholms slott ställs i ordning inför bröllopet.

Annons

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL/Charles Hammarsten

Annons