Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria på Öland – födelsedagsveckan är igång

10 jul, 2017, 16:28 
Först i Svensk Damtidning!
Annons

Om fyra dagar fyller hon 40 år – och i dag kommer kronprinsessan Victoria till Öland. Födelsedagsveckan är igång!

– Ja, kronprinsessan och hennes familj väntas hit senare i dag, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk Damtidning.

Nu har de ett par dagar på sig för att förbereda festligheterna tillsammans med kungaparet, som anlände redan igår, direkt från släktbröllopet i Florens.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Victoria kommer att hyllas med flera privata middagar och känner vi kungafamiljen rätt är det också en hel del överraskningar som ska planeras.

Men innan firandet kan börja reser de till Skåne på onsdag för att ta ett sista farväl av grevinnan och hovveteranen Alice Trolle-Wachtmeister, som följde Victoria på nära håll under alla hennes 40 år.

Exklusivt tillfälle att köpa samlarobjekt!

Som en hyllning till Kronprinsessan Victoria och hennes 40-årsdag har den Kungliga Hovleverantören Paradisverkstaden har tagit fram en fantastiskt vacker version av den kända vasen “Fröhus”. Vasen är inspirerad av den skulptur som Kronprinsessan får av Paradisverkstaden på sin 40-årsdag.

Missa inte detta unika tillfälle att köpa ett samlarobjekt till ett fantastiskt pris – direkt från Svensk Damtidning!

 

Annons