Victoria på resa med barnen – fångades på bild

Kronprinsessan var på resa med barnen.

Kronprinsessan Victoria har varit på resa med barnen igen. Hon fångades på bild inifrån ett flygplan tillsammans med en resebloggare i helgen.

Kronprinsessan Victoria gillar att vara ute och resa, och när jul- och nyårshelgerna var i antågande passade hon på.

Som bekant tog Victoria och Daniel med sig barnen till italienska alperna i slutet av förra månaden. Resan var inget kronprinsessparet skyltade med, men när prinsessan Estelle ramlade och bröt benet blev alpäventyret plötsligt en riksangelägenhet.

Olycksfallet gjorde även att Victoria missade Ari Behns begravning i Oslo förra veckan – prins Daniel tog sig dock dit och kunde stötta parets vän prinsessan Märtha Louise som förlorat sin exmake.

Nu har Victoria och Daniel ännu en gång satt sig i flygplansstolarna.

Trevligt möte

Det var resebloggaren Stefan Bamberger som fångade kronprinsessan på bild inifrån kabinen. Han och en annan man tittar leende in i kameran och Victoria kikar fram mellan stolsryggarna från raden bakom.

Hon ser ut att vara på strålande humör och är fin i stora runda örhängen. Ingen annan av hennes familjemedlemmar syns på bilden men om man får tro Bamberger var både Daniel och barnen också med på SAS-flighten.

“Det var ett av de mest trevliga möten du kan föreställa dig”, skriver han i bildtexten, och lägger även till att han blev positivt överraskad då Victoria ställde upp på bild.

Enligt Bamberger gick planet från Hamburg mot Arlanda – möjligtvis var familjen på väg hem från alperna?

Svensk Damtidning har kontaktat Hovets informationschef Margareta Thorgren för att få en kommentar, men hittills har det inte kommit något svar.

Kronprinsessan fångades på bild inifrån flygplanet!

Kronprinsessan fångades på bild inifrån flygplanet!