Victoria rörd – här överraskas hon plötsligt efter konserten!

Kronprinsessans firande var inte över efter konserten.Då väntade ännu en överraskning.

Kronprinsessan Victoria njöt storligen av sin födelsedagskonsert. Kanske var hon extra nöjd med Petra Marklund, som rev av en av födelsedagsbarnets favoritlåtar, Fred.

Både Victoria och prinsessan Estelle sågs sjunga med i refrängen.

En gång var det du och jag, du och jag
En gång var det du och jag, du och jag
En gång var det du och jag, du och jag

Kronprinsessan Victoria överraskad efter tv-sändningen

Man ser hur rörd Victoria blir!

Man ser hur rörd Victoria blir!

Utöver Petra tog även The Mamas, Linnea Henriksson, Anne Sofie von Otter och Oscar Stembridge plats på scenen i Borgholms slottsruin.

Men sångkalaset var faktiskt inte över när konserten var slut. Utanför ruinen väntade en samlad trupp med Victoria-älskare som överraskade kronprinsessan med en smäktande version av “Ja må du leva”.

Victoria blev märkbart rörd och tog sig för bröstet.

– Vad ni är gulliga, tusen tack, hoppas att ni får en fortsatt fin kväll. Ta hand om er, sa hon till skönsjungarna.

Se när Victoria blir rörd!

Ni kan se scenen i det här klippet:

Victoria hade såklart velat ha med allmänheten i sitt födelsedagsfirandet – som vanligt. Men, som hon förklarade inför konserten i en intervju:

– I dag brukar det vara en speciell dag i slottsparken här på Solliden, när extra många väljer att komma och hälsa på. Och det är alltid väldigt roligt att komma ut här i parken tillsammans med min familj och hälsa på alla barn och vuxna som har tagit sig hit för att fira tillsammans med oss. Och på kvällen brukar det vara tusentals ölänningar och tillresta som tillsammans hyllar årets Victoria-pristagare.

– I år ser läget tyvärr annorlunda ut. Vi får hitta nya sätt att fira högtider och sommartraditioner och att umgås med släkt och vänner. Och en del saker måste vi helt enkelt vänta med tills pandemin är över.