Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victoria Silvstedt: Donald Trump följde efter mig

12 jan, 2017, 07:00 
Av
Svensk Damtidning träffade Victoria Silvstedt i New York för en exklusiv intervju - om livet, kärleken, längtan efter barn - och Donald Trump.
Annons

Victoria Silvstedt rör sig världsvant mellan New York, Monaco, Paris och Italien, mellanlandar då och då på Saint Barth eller i lägenheten i Florida, på somrarna tillbringar hon gärna tid i sitt hus i den svenska skärgården. Svensk Damtidning fick en stor intervju med Victoria i New York om livet som tv-stjärna och aktieproffs, om kärleken och barnlängtan och vänskapen med fursteparet Albert och Charlene.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Victoria.silvstedt.jpg

Victoria har många minnen från just New York att dela med sig av. Bland annat från tiden då hon kom till staden som nybakad modell och råkade på mannen som nu blir USA:s president – Donald Trump.

– Ja, jag känner honom lite grann. För många år sedan, precis när jag kom till USA och hade blivit känd med Playboy, träffade jag på honom och efter det följde han efter mig och skickade blommor. Men jag hade precis träffat min dåvarande man så det blev ett stort nej, säger Victoria och skrattar.

Annons

Victoria känner också hans hustru Melania väl. De delade under ett år lägenhet i Paris.

– Hon är några år äldre än jag. Jag hade precis kommit till Paris och bodde i en sunkig modellägenhet, fick sedan kontakt med en agent som kände nån och så fick jag flytta in i en lite finare lägenhet. Melania hade ungefär samma bakgrund så vi flyttade in där tillsammans. Hon var väldigt slovenisk, stark och envis med en enorm viljestyrka, verkligen. Hon sa att hon en dag ville hon bli lika känd som Sophia Loren. Nu kommer hon ju bli mer känd än så när hon blir USA:s första dam, säger Victoria och skrattar åt minnet.

 

Läs hela vår stora intervju med Victoria Silvstedt i veckans nummer av Svensk Damtidning, i butik idag 12 januari!

Text och foto: Catarina Lundgren Åström

Annons