Victoria – världens lyckligaste prinsessa!

Victoria - världens lyckligaste prinsessa!
Annons

Efter kronprinsessan Victorias och maken prins Daniels besök i Danmark har den danska tidningen BilledBladet utnämnt henne till världens lyckligaste prinsessa.

Tidningen BilledBladet har följt vår kronprinsessa under hennes besök i Helsingör och sedan i Helsingborg för någon dag sedan och de kunde snabbt konstatera att det strålade om Victoria. Och trots att det regnade log hon ändå mot alla hela tiden, men att blickarna hon gav till maken prins Daniel var ännu varmare.

Annons

Även britterna

Och det är inte bara danskarna som fått upp ögonen för den glada kronprinsessan, även brittiska Hallomagazine har en artikel från Bernadotte-jubiléet där man också lagt märke till hur kära de bägge är.
– Hon utstrålar lycka hela tiden, de kunde bara inte sett mer förälskade ut, skriver de.

Kärlek som smittar

Givetvis har även vår egen reporter Åsa Bönnelyche sett Victorias och Daniels kärlekslycka med egna ögon. Så här skriver hon på sin blogg Åsas Kungliga Europa:
– Prins Daniel höll ömt i hennes hand under talet. Hon tittade på honom när hon sa ”Det är så roligt att komma hit till Västergötland med min hertig…”Hela tiden lindade de fingrarna in i varandras. Deras kärlek smittar verkligen av sig. Ja, man blir nästan förälskad själv bara av att titta på dessa turturduvor.

Av Agneta Nisbeth
Foto: Charles Hammarsten

Läs även:

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

41 kommentarer till “Victoria – världens lyckligaste prinsessa!”

 1. tina skriver: 22 oktober, 2010

  Härlig frisyr, härlig klänning och härliga människor. Skönt att se Victoria utan knut.


 2. Anna skriver: 22 oktober, 2010

  Victoria måste ha frusit i den vackra klänningen..
  Hon kunde ha hårsnodd mitt på bakhuvudet om hon tyckte att
  helt utsläppt hår ramlar på ansiktet..
  På så vis kan hon ha halvt utsläppt hår.


 3. anna-karin skriver: 22 oktober, 2010

  Det är härligt att se att de är så kära, tycker inte att de behöver hålla tillbaks känslorna. Det strålar verkligen om dem, undrar om det är nåt på gång ändå?
  Victoria är alltid så snyggt klädd numera, dessutom gör hennes hållning sitt till – jämför Mette-Marit som tyvärr inte vågar sträcka på sig. Visst M-M är betydligt längre och kraftigare i sin byggnad men det blir inte bättre för att hon sjunker ihop.


 4. Hansen skriver: 22 oktober, 2010

  #3 Jeg tror faktisk ikke, Mette-Marit KAN


 5. Lilla MyLillaMy skriver: 22 oktober, 2010

  Både kronprinsessan och prins Daniel ger uppmärksamhet till dem som kommit att se dem. Dem väljer besöksmålen bra som t ex skateboard åkande ungdomar. Fantastiskt!
  Man ser verkligen att kronprinsessparet älskar barn.


 6. Hansen skriver: 22 oktober, 2010

  #3 Jeg tror faktisk ikke, MM KAN rette sig op. Det ser i den grad ud, som om hun har problemer med nakken. Har der ikke også været nogle forlydender om noget i den retning?

  Victoria stråler i disse dage. Hun er virkelig i hopla, herligt at se.


 7. BEN skriver: 22 oktober, 2010

  Som sagts så många gånger tidigare; Vilket kronprinsesspar!
  Alltid pigga och glada och med en härlig humor.


 8. Susanne skriver: 22 oktober, 2010

  Med risk för att ådra mig vissa läsares ilska – detta är INTE avsett som kritik riktad mot kronprinsessparet, utan i stället mot SD och andra media som vinklar nyhetsrapporteringen kring paret.

  Vårt kronprinspar – liksom kungaparet – har ett uppdrag från svenska folket – att utföra representativa uppgifter på hemmaplan och utomlands. Till skillnad från regenten och dennes familj i många andra monarkier har vår regent och tronföljaren inga som helst politiska uppdrag, utan deras uppgifter är uteslutande av representativ och ceremoniell natur. Dessa uppgifter sköter de alla med den äran, det ska villigt medges. Men det är faktiskt ett jobb de utför, och de bör bedömas utifrån detta!

  Därför tycker jag att det är smått förnedrande – både för kungafamiljens medlemmar och läsarna – när SD skriver spaltmeter efter spaltmeter om kronprinsessparets kärlekslycka. Det tas närbilder på deras sammanflätade fingrar och vigselringar. Jag tycker att det är hög tid att sluta med den sortens skriverier och fokusera på vad de gör. Vi vet att de är lyckligt nygifta och ingen missunnar dem deras lycka, men jag tycker faktiskt att skriverierna nästan kastar ett löjets skimmer inte bara över kronprinsessparet, utan över monarkin som institution. Varför inte bedöma dem utifrån vad de faktiskt uträttar och de reaktioner detta föranleder – endast positivt att rapportera och kan bidra till att ge en annan, och mer nyanserad bild av kungahusets betydelse och inflytande – än att bara tjata om hur kära de är, hur de höll varandra i handen, hur de inte kunde ta ögonen ifrån varandra osv? Det för mer tankarna till Mitt livs novell än till seriös nyhetsrapportering!


 9. nina skriver: 22 oktober, 2010

  Daniel ser gladare ut, tycker jag, dom strålar verkligen i dessa dagar.


 10. Anne Nordbergsvenskdamtidning skriver: 22 oktober, 2010

  Ja, de ser verkligen glada o lyckliga ut alltid. Tror att de är det också. Jättehärligt med glada människor. Och trevliga!!! Otrevliga o sura finns det alldeles för mycket av i Sverige..


 11. MariaB skriver: 22 oktober, 2010

  Ja, jag tycke svenskarna har många orsaker att vara stolta över ert representativa och duktiga kronprinsesspar. Kan faktiskt inte komma på något dåligt alls att säga om dem. I motsats till vad en del säger (typ” vad är det nu för en bedrift att kunna vara lite artig och låtsas se intresserad ut”) så tror jag inte det är så lätt – jag tror verkligen på att intresset och engagemanget är genuint! Och jag är genuint glad för Victorias skull, för att hon hittat en partner som gör henne så lycklig och stöder henne i sitt arbete. Själv måste jag medge att jag kraftigt ifrågasätter monarki som statsskick och föredrar en folkvald statschef, men OM jag skulle bo i ett sådant land skulle jag verkligen hoppas att kungafamiljen och dess representanter skulle vara som Victoria och Daniel!


 12. chris skriver: 22 oktober, 2010

  spyr du nu neta? måste vara jobbigt att vara så genuint elak vem vill du ska må dåligt? victoria eller Daniel som du tycks hata- men ditt hat handlar ju bara om din snobbism- stå på egna ben neta och sluta lev genom ett kungahus som du aldrig kommer få en del av. Är det bara jag som är trött på dina elakheter mot Daniel? Vad han gjort dig?


 13. Esther skriver: 22 oktober, 2010

  Victoria er toppen, – klok og flott. Mette Marit er greit nok, men kan ikke på noen måte måle seg med Victoria.


 14. Tanja skriver: 23 oktober, 2010

  Hvilken kronprinsesse Sverige har ! Hun blev ikke født som
  sådan, men næsten.
  Sverige har meget, som vi i lille Danmark må misunde jer ….
  også en så naturlig, vacker og hjertevarm kronprinsesse!
  Prins Daniel må være verdens lykkeligste prins, hvis vi skal
  bruge de gloser.


 15. Maggan skriver: 23 oktober, 2010

  Ja det är en fröjd att se detta otroligt vackra o trevliga par Victoria och Daniel, är man det minsta deppad och så ser man en bild på dess så blir man glad.


 16. anna skriver: 23 oktober, 2010

  De är de viktigaste i hela kungahuset!


 17. siv skriver: 23 oktober, 2010

  Gulligare par får man leta efter.Kom ner till Tullgarn någon gång,underbar natur.Hälsar Trosabo


 18. siv skriver: 23 oktober, 2010

  Jag har inte kommenterat det här förut. I så fall kom ner till Ökenäs då, lika fint där hos brorsan.Trosabo


 19. Ann skriver: 23 oktober, 2010

  Jag håller med #8,

  Vilket trams att alltid kalla dem för “kärleksparet” osv…om vi nu öht ska ha ett kungahus är det väl hög tid att börja skriva om vad de FAKTISKT uträttar, i stället för att de håller varandra i händerna och ser lycklig ut vid ett visst tillfälle…det lär knappast öka allmänhetens förstålelse/acceptans för monarkin som institution…!


 20. Ann skriver: 23 oktober, 2010

  Det verkar som om SD tog bort en kommentar som jag svarade på, nämligen om massmedias benägenhet att skriva om V & D som “kärleksparet” som alltid håller varandra i hand, som tittar varandra djupt i ögonen osv…som om deras huvudsakliga uppgift vore att se förälskade ut vid officiella evenemang snarare än att representera Sverige. Men det verkar tyvärr som om många mer öppenhjärtiga kommentarer fastnar i SD:s censurfilter…!


 21. Yggdrasil skriver: 23 oktober, 2010

  Får vi någonsin en bild där inte våpet storflinar?


 22. Ylva Larsson skriver: 24 oktober, 2010

  När skall tidningar/media sluta-upphöra med allt äckligt fjäsk kring vickan och hennes lille daniel. Han är ju upplärd nu att vinka, le och se lycklig ut. Trots det, och att “vi vill bli mer än två”, är tydligen inte hans käring på smällen än. Eller har hon anorexia än en gång så mager som hon är på all “snäva klänningsbilder”. Fick de ingen sexualupplysning? Man kan inte bara önska, utan …ja de får pröva sig fram. Alla lyxframträdanden tär säkert på deras förhållanden, ingen lugn hemmakväll i soffan och kuttra inte. Det behövs mer än “visa upp sig” om man strävar efter barn, men de är ju bara glamourmänniskor, än en gång ett bevis på det eftersom de reser i högt tempo. Jag tvivlar på att de INOM SIG känner sådan lycka bara för att mungiporna är fästade vid öronen, det är bara att le, le och åter le, kanske blir det barn då???


 23. Eva H. skriver: 24 oktober, 2010

  Vad underbart att Victoria inte är lika tillknäppt som sina föräldrar. Stackars Silvia såg ut att förvänta sig en kindkyss efter kungens tal vid bröllopet, men ack vad hon bedrog sig. Det blev en kyss på handen, efter alla år!!! Victoria vansläktas tack och lov och vi älskar henne av hela vårt hjärta.


 24. Stephanie skriver: 25 oktober, 2010

  TRUE LOVE
  What a beautiful picture taken by Charles Hammersten


 25. Anita Kuusela skriver: 25 oktober, 2010

  Visst gör dem succe vart än dem kommer, ett mer perfekt team och duktiga som dem är. Kan förstå att dem är populära överallt.


 26. JJ skriver: 25 oktober, 2010

  Susanne, nr 8
  Ylva L och Yggdrasil

  Touché.

  Dessa översockrade, insmickrande och maximalt fjantiga tutte-nutt ‘reportage’ gör en illamående och sömnig – varenda mening är en gigantisk överdos av rosafärgad Barbara Cartland-sentimentalitet.
  Skärpning!


 27. xx skriver: 25 oktober, 2010

  Känner mig illa berörd när jag ser Victorias attityd mot sin man.
  “Tack vare mig får du vara med om det här,nu är du väl lycklig?”
  (Va?,skall du också skriva ditt namn?)
  Victoria borde ta lärdom om vanligt Svenssonliv av sin man,inte hjärntvätta honom till en medeltidsprins.


 28. lime skriver: 26 oktober, 2010

  Instämmer helt och fullt med 27 X. Fotot talar sitt tydliga språk.
  Rekord i efterhängset klängande/stöttande f.ö. Otroligt hur en normal, sund människa förvandlats till en förvanskad
  kasperdocka. Med uppdrag att vinka och le.


 29. Marie skriver: 27 oktober, 2010

  Äntligen lite bra och konkreta kommentarer. Skönt att det är mer än jag som är ärligt trött på dessa två.
  Jag tycker dock att det är synd att Daniel blir ifråntagen sitt naturliga jag, och tvingas bli kvävd av Victoria.


 30. Stig A L.gmail.com skriver: 27 oktober, 2010

  KUNGAHUSET ÄR KÖRT !

  SE AFTONBLADET IDAG SIDAN 12 ELLER LÄS AFTONBLADET PÅ NÄTET.

  Kungen Hängs ut i ny Skandalbok.
  Skandalerna gäller kungen i tjänst och som privatperson.

  Ni som ansåg mig vara avundsjuk / hämndlysten o.s.v.
  Det är nog hög tid för Er att finna försvar för Era hyllningssångar av kungahuset.

  I Boken står bl.a. Lillprinsen på Haga som blev kung men aldrig Statschef. Kungafamilj som hyllas som Hagabarn fast man är 30 – 65 år gamla.

  i Tyskland kallas Victoria: Hängrankan !


 31. Maria skriver: 28 oktober, 2010

  Ni som är så trötta på vår kungafamilj,varför läser ni då den här sidan som till stor del handlar om dom.Inte utan att det är skrattretande.Lättast vore väl att undvika det .:)


 32. Gneta skriver: 28 oktober, 2010

  30. Redan där är det väl ett klart sakfel i boken. “Lillprinsen” syftar du inte här på vår nuvarande kung. För det var ju just han som kallades “lillprinsen på Haga” Är det inte så att han är Sveriges statschef, iallafall när jag kollade senast (ca 10 min sedan)


 33. kerstin skriver: 28 oktober, 2010

  Är det inte värre skandaler än så i den boken?? Det trodde jag. Om kungahuset är kört eller inte har vi inte sett än. Själv hör jag till dom som inte “sväljer” allt som skrivs i pressen, böcker, kommentarer etc. Jag försöker tänka själv först, innan jag tror på allt.


 34. BEN skriver: 28 oktober, 2010

  “Victoria – världens lyckligaste prinsessa”,
  ja, men borde inte detsamma gälla “vinnaren”, dvs. maken?

  Här handlar det om Sveriges blivande statschef.
  Väljer media medvetet endast bilder som får kronprinsessan att framstå som en “klängranka” på maken? Prins Daniel har ord om sig att vara väldigt fysisk, men av detta ser man inte mycket på bilderna i media då det gäller ömheten gentemot Victoria. Vår tronföljare har varit modig och valt en man ur folket och visst är det tack vare henne som Daniel nu är i fokus, men det känns absolut inte som att kronprinsessan vill framställa det så. Daniel (Westling) har sagt i en intervju att han inte har tvekat över att det skulle bli de två medan kronprinsessan svarade att det hade varit hennes förhoppning. Orättvist av prins Daniel om en ambitiös, snygg, lycklig kronprinsessa ska framstå som en ”klängranka” på grund av att hennes make väljer att inte ”se” henne – för det är precis vad det handlar om på bilderna.
  För övrigt har ju kronprinsessan ord om sig att vara en varm och godhjärtad person, som verkar möta alla människor på ett kärvänligt sätt. Kolla gärna kvällspressens bilder när kronprinsessan överlämnar priset till tenniskungen – vilka blickar
  från dem båda.


 35. Elvira M skriver: 28 oktober, 2010

  #34. Jag läste någonstans vid bröllopstiden, att enligt hovetiketten Daniel inte får ha något fysisk kontakt med kronprinsessan i offenlighet, om hon inte gör det först. Kanske han inte vet hur det skulle vara bäst för att inte bryta mot någon regel.


 36. Maja skriver: 28 oktober, 2010

  Är det inte någon mer än jag som misstänker att Victoria är gravid?
  De utstrålar mer lycka än nägonsin. Så det är mitt tips. Vi håller tummarna för att det stämmer.


 37. Marie skriver: 28 oktober, 2010

  #35 Hahaha vilka löjliga regler 😀 “Får” de ha någon fysisk kontakt öht?
  Detta är rena farsen. Man får mindre och mindre respekt – om det ens funnits någon – för denna snart medelålders flicka 😉


 38. xx skriver: 29 oktober, 2010

  Det finns ju inte så många prinsessor i världen,tack och lov. Nygifta människor är oftast lyckliga,det är väl ingen nyhet. Dom få prinsessor som finns verkar alla rätt lyckliga med att bli försörjda för att enbart visa upp sig.


 39. Helena K skriver: 30 oktober, 2010

  Ni som förtalar och hånar Victoria och Daniel! Kan inte ni fortsätta läsa er Aftonbladet och lämna dessa sidor för oss, som verkligen gillar Voch D. Jag skulle aldrig av ren hyfs skriva så nedsättande som ni skriver här. Verkar som ni letar efter någonting att reta er på. Skaffa er ett eget liv och lämna Svensk Damtidning.
  Vem läser Aftonbladet?


 40. Helena K skriver: 30 oktober, 2010

  Stig A L! Varför läser du Svensk Damtidning. Bara för att komma med dina elaka kommentarer och försöka få oss att läsa en massa skräp påhittade historier om kungafamiljen.
  Lägg ner och sök en roligare hobby än kritisera kungafamiljen, då du tycks må dåligt i största allmänhet.
  Jag älskar kungafamiljen och är uppriktigt trött på den respektlösheten , som en del svenskar visar mot det finaste Sverige har, ett kungahus!


 41. helena skriver: 31 oktober, 2010

  Nä men nu får det väl vara nog med detta åkande hit o dit ..ni hinner ju inte äta…både daniel o wiktoria har ju magrat …springa ut o springa det första man gör på morgonen låter ju inte riktigt…riktigt… sätt er ner och mys i stället..


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar