Victoria - världens lyckligaste prinsessa!

Efter kronprinsessan Victorias och maken prins Daniels besök i Danmark har den danska tidningen BilledBladet utnämnt henne till världens lyckligaste prinsessa.

Tidningen BilledBladet har följt vår kronprinsessa under hennes besök i Helsingör och sedan i Helsingborg för någon dag sedan och de kunde snabbt konstatera att det strålade om Victoria. Och trots att det regnade log hon ändå mot alla hela tiden, men att blickarna hon gav till maken prins Daniel var ännu varmare.

Även britterna

Och det är inte bara danskarna som fått upp ögonen för den glada kronprinsessan, även brittiska Hallomagazine har en artikel från Bernadotte-jubiléet där man också lagt märke till hur kära de bägge är.

– Hon utstrålar lycka hela tiden, de kunde bara inte sett mer förälskade ut, skriver de.

Givetvis har även vår egen reporter Åsa Bönnelyche sett Victorias och Daniels kärlekslycka med egna ögon. Så här skriver hon på sin blogg Åsas Kungliga Europa:

– Prins Daniel höll ömt i hennes hand under talet. Hon tittade på honom när hon sa ”Det är så roligt att komma hit till Västergötland med min hertig…”Hela tiden lindade de fingrarna in i varandras. Deras kärlek smittar verkligen av sig. Ja, man blir nästan förälskad själv bara av att titta på dessa turturduvor.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Charles Hammarsten

Läs mer om kronprinsessan Victorias resa i Västergötland på Åsas Kungliga blogg››

Läs även:

Kanonvarmt välkomnande för kronprinsessan Victoria och prins Daniel››