Victorias avslöjande om Estelle – inför alla!

Victoria och Estelle är lika som bär!

Många undrar: hur är prinsessan Estelle egentligen? Nu har kronprinsessan Victoria avslöjat sanningen.

Prinsessan Estelle är bära åtta, men bär ett tungt ansvar på sina axlar. I framtiden kommer hon att bli vår regent, ansiktet utåt för hela den svenska monarkin.

Och redan nu har kronprinsessan Victoria börjat förbereda sin dotter för tronen.

Prinsessan Estelle – Victorias avslöjande

Victoria och Estelle är lika som bär!

Victoria och Estelle är lika som bär!

Victoria och prins Daniel prioriterar helt uppenbart att Estelle ska få lära sig dels om kungafamiljen, men även om Sveriges historia i sin helhet.

Under 2019 fick Estelle besöka Skattkammaren, Bernadottebiblioteket och Kungliga Husgerådskammaren. På Skattkammaren fick hon bland annat se sin egen drottningkrona från 1854 och titta på dopfunten som användes vid hennes eget dop.

Hon har också fått följa med sina föräldrar på flera officiella uppdrag – allt för att hon ska vara förberedd på ett liv som kunglighet. Redan som tvååring fick hon besöka sitt egna hertiginnedöme Östergötland 2014 och inviga stigen Estelles Sagostig som hon fått namngiven efter sig i samband med dopet.

 

LÄS OCKSÅ: Hovets blixtändring – tar bort Victoria!

“Hon är en ganska cool tjej”

Men hur hanterar då en flicka som inte ens fyllt tvåsiffrigt allt detta ansvar? Med lätthet. Victoria har berättat att Estelle alltid varit ett väldigt lugnt barn, även som bebis.

Så här beskrev Victoria stämningen när Estelle blev döpt.

– Jag kände en lättnad över att prinsessan Estelle verkade ta det med total ro. Hon var väldigt cool i situationen, hon var nog den coolaste av oss alla, har Victoria sagt till Expressen.

Och det där lugnet gick inte över när Estelle började röra på sig.

– Hon har mer energi, men hon är en ganska cool tjej, säger Victoria.

 

LÄS OCKSÅ: Victorias oväntade film – chockar alla i utsläppt hår!