Victorias bästis Caroline blir mamma för första gången

Victorias bästis Caroline blir mamma för första gången

Kronprinsessan Victorias bästis Caroline Nilsson, född Kreuger, är gravid och snart kommer hennes och maken Jespers våning i fashionabla South Kensington att fyllas av bebisgråt och joller.

Caroline står Victoria väldigt nära och är den som delar fika-skvaller och hemligheter med Sveriges blivande drottning. De båda tjejerna har vuxit upp tillsammans. Carolines mamma Agneta är en av drottning Silvias närmaste väninnor och pappa Björn, som gick bort i cancer 1999, var barndomsvän till kungen. Drottning Silvia är dessutom gudmor till Carolines syster Charlotte.

Victoria var självklar brudtärna på bröllopet

Sedan ett par år tillbaka bor Caroline och Jesper i London och fikamyset med kronprinsessan byttes mot timslånga telefonsamtal över Atlanten. Victoria var en självklar brudtärna på Carolines bröllop i Verbier den 14 april i år.

– Det stämmer att Caroline är gravid, hon och Jesper är jätteglada, berättar en vän till paret.

Jesper är en ambitiös kille från Skåne som gärna tillbringar somrarna med sin Caroline på Kreugerfamiljens ö i Stockholms skärgård. Han är civilekonom och arbetar på en bank, Caroline har praktiserat på en tjejtidning och har en utbildning i media- och kommunikation från Berghs School of Communications i Stockholm.

Snart blir Caroline mammaledig på heltid och vi får hoppas att även Jesper tar ut lite pappadagar med Kreugerfamiljens nye lille arvtagare. I London har familjen Nilsson sina goda vänner Karl-Johan Persson, hans fru Leonie och deras lille son Ian, tre år, som också är goda vänner med kronprinsessan.

 

Av Jenny Alexandersson

Foto: Charles Hammarsten