Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Victorias beslut för 8-åriga prins Oscar – efter alla frågetecken

04 mar, 2024, 16:00 
Prins Oscar och kronprinsessan Victoria
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel har tagit ett särskilt beslut för sin nyblivna åttaåring prins Oscar – allt avslöjas av bilden.
Annons
Victorias härliga Mello-avslöjande med Estelle & Oscar!Brand logo
Victorias härliga Mello-avslöjande med Estelle & Oscar!

Det har varit bråda dagar för kronprinsessfamiljen, först med intensivt utlandsjobb för Victoria och Daniel – sedan med sportlovsfestligheter.

Det senare är förstås mycket uppskattat nöje från familjens sida men det kan också vara intensivt, som alla med mindre barn vet.

Under sportlovet hände också något stort, som det gör varje år – prins Oscar fyllde år! Och den traditionsenliga bilden avslöjar något speciellt.

Victorias och Daniels beslut för Oscar

Varje gång prinsessan Estelle och prins Oscar fyller år markeras det med en underbar födelsedagsbild på barnen, och vi är alltid lika förväntansfulla.

Annons

Ja, genom åren har kronprinsessparet tagit till olika grepp. Ibland har vi sett barnen välkammade i okända hörn av Haga slott, ibland tillsammans och ibland var för sig.

Eller som det blev i år, där vi först fick se Estelle i underbar vintermiljö utanför Haga slott under privata familjeutflykter i januari och februari:

Prinsessan Estelle och prins Oscar ler utanför Haga slott
Prins Oscar gjorde flera framträdanden på prinsessan Estelles födelsedagsbilder.Foto: Kronprinsessan Victoria/Kungliga Hovstaterna

Och när prins Oscar ny fyllde år två veckor senare fick vi se att Victoria och Daniel tagit samma beslut för sonen, dock togs bilderna på annan ort.

Annons

Ja, hovet hade redan bekräftat för Svensk Damtidning att kronprinsessfamiljen skulle tillbringa sportlovet i Sverige och ch när bilderna på Oscar publicerades under lördagsmorgonen fick vi veta mer – Victoria, Daniel och barnen avnjöt lovet i Storlien, som så många gånger förr.

Det var en lika vinterglad pojke vi fick se som när Estelle log brett i snön på sina födelsedagsbilder – och vi kan bara tänka oss hur kul familjen haft!

Prins Oscar i snön under sportlovet i Storlien
En glad födelsedagspojke i Storlien!Foto: Kronprinsessan Victoria/Kungliga Hovstaterna

Kalas i kungafamiljen på tisdag

Bilderna avslöjar även att kronprinsessparet i år valde att ta födelsedagsporträtten vid olika tillfällen, vilket inte alltid är fallet.

Annons

Nej, i fjol kunde man se att Estelles och Oscars födelsedagsbilder togs vid samma tillfälle, det avslöjades av kläderna, men nu tänkte de alltså om.

Kronprinsessparet håller oss helt enkelt på tårna – och det dröjer inte länge innan vi får se nästa födelsedagsporträtt från kungafamiljen, men då från Madeleine.

Ja, nästa tisdag - en vecka efter Oscar - fyller prinsessan Adrienne 6 år och om mamma Madeleine håller sig till traditionen kommer en underbar bild publiceras på även henne.

Foto: TTAnnons