Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias beslut för Daniel – hemma på Haga slott

24 aug, 2022, 18:30 
Indra Nordemar

Kronprinsessan har nog ett å annat att säga till om på Haga.

Annons
Daniels avslöjande med Estelle & Oscar – nya detaljer om familjelivet på Haga!Brand logo
Daniels avslöjande med Estelle & Oscar – nya detaljer om familjelivet på Haga!

Det har gått 20 år sedan kronprinsessan Victoria klev in på det exklusiva gymmet Master Training i centrala Stockholm.

Hon var hemkommen från USA och ville kicka i gång träningen. På råd av prinsessan Madeleine testade hon på lyxgymmet och prins Daniel blev hennes personliga tränare.

I dag vet vi ju alla att det bara var början på en fin kärlekshistoria.

Kronprinsessan Victoria stora kärlek för Haga slott

Victoria och Daniel lever som bekant lyckliga med sina barn Estelle och Oscar på Haga slott. Ett hem som Victoria känner djup kärlek till.

– För mig är det väldigt speciellt att familjen är tillbaka på Haga. Jag känner att det är ett varmt hus och det känns fint att det är en familj som bor här igen. Det är som att cirkeln är sluten. sa hon i SVT-dokumentären Haga slott – Ett kungligt hem från 2014.

Annons

Men förutom en dokumentär som ovan är det sällan som Victoria ger en inblick i sitt privata liv i familjens 25-rummare.

Kronprinsessfamiljen lever ostört i sitt kungliga hem i Hagaparken. Tack vare det höga skyddande staketet och att våningen vetter främst mot baksidan finns det knappt en chans till insyn. Och det är givetvis så de vill ha det.

Men då och då bjussar de på någon bild inifrån.

Victorias beslut med Daniel inifrån Haga

När barnen fyller år publiceras ofta en bild på kungahusets sociala medier, tagna från Haga, samma gäller högtider så som på julafton då familjen ger svenska folket ett värmande julhälsning.

Men det händer även vid vissa andra tillfällen, och då verkar det som att Victoria vill hålla hemmet så privat som möjligt.

Skärmdump Instagram / kungahuset

I en video som prins Daniel publicerade för en tid sedan, där han talade till Sveriges framtida poliser som pågår sin utbildning, stod han i ett rum på Haga. Men bakgrunden var suddig, med mening förstås.

Med andra ord är förmodligen det här ett samtal som Victoria och Daniel haft – så lite insyn i deras privata hem som möjligt, och de är troligtvis överens om den saken, men i slutändan hänger det nog ändå på vår framtida statschef.

Foto: TT, Johan Söderlund

Annons