Victorias beslut för Estelle, 11 får Charlene att reagera – bilderna visar

24 mar, 2023, 10:03 

Nu har kronprinsessan Victorias beslut spridit sig hela vägen till kollegorna i Monaco.

Annons

Vad har egentligen den skandalomsusade furstinnan Charlene i Monaco gemensamt med vår kronprinsessa? Mer än man tror!

De kungliga kollegorna har mer än sitt blåa blod gemensam har det nämligen visat sig. Victorias beteende hemma i Sverige har inspirerat furstinnan.

5 saker du inte visste om furstinnan Charlene
5 saker du inte visste om furstinnan Charlene

Sanningen om kronprinsessan Victoria och furstinnan Charlenes relation

Även om Victoria och Charlene inte ses särskilt ofta, är de såklart bekanta. De tillhör ju den lilla kretsen som kan titulera sig kunglig, vilket innebär att de har ett alldeles unikt band.

Trots avståndet händer det att deras vägar korsas, allt som oftast när det vankas stor kunglig tillställning. Victoria var till exempel hedersgäst vid furst Alberts kröning, och självklart gäst på Alberts och Charlenes bröllop 2011.

Annons

Sen råkar ju vår kungafamilj ha ett rally-intresse, och om möjligheten finns besöker de gärna Monaco för Monte Carlo-rallyt.

Dessutom har Victoria och Charlenes make furst Albert något som förenar dem, deras brinnande intresse för vattenföroreningar och kämpar hårt för att göra våra sjöar och hav rena.

Sammanträffandet med prinsessan Gabriella och prinsessan Estelle

Nu dyker det upp ett helt nytt område där kungligheterna möts – och det gäller mode! Både Charlene och Victoria har varsin dotter, prinsessan Gabriella, 8, och prinsessan Estelle, 11. Båda två är trots sin ringa ålder riktiga kungliga proffs, och har levt i rampljuset sedan födseln.

Och nu verkar Charlene ha tagit efter Victoria. Döttrarna har nämligen setts i identiska klänningar! Det hela rör sig om en elegant rutig klänning från Ralph Lauren, som ursprungligen gick loss för drygt 2000 kronor, rapporterar sajten UFO No more.

Estelle bar den i julas, när kronprinsessfamiljen hälsade alla en god jul på kungliga operan, medan Gabriella debuterade i den vackra klänningen under St. Patricks day-firandet i Monaco. Vilket roligt sammanträffande – och vem vet, kanske blev Charlene inspirerade av Hagafamiljen?

Prinsessan Estelle och prins Oscar
Söta Estelle och Oscar!

Foto: TT

Annons