Victorias beslut för Oscar – efter spekulationerna

Som vi har längtat! Äntligen är prins Oscar tillräckligt stor för att följa med resten av familjen till Victoriakonserten.

Prinsessan Estelle var fyra år, det vill säga lika gammal som prins Oscar är nu, när hon första gången tog plats på Borgholms Idrottsplats, iförd sina knallrosa hörselkåpor. Och enligt uppgifter till Svensk Damtidning kommer även Oscar göra sin debut som 4-åring och sitta med i publiken på Victoriakonserten.

Så roligt att få se prins Oscar digga med i musiken och se hela familjen samlad på ett sätt vi inte varit med om tidigare. Kanske har Oscar fått vara med och önska artister och blev extra glad när 12-årige Oscar Stembrigde blev utvald, som är den yngsta artisten hittills som fått kontrakt med Universal Music Sweden. Han blev känd i sociala medier och hans videos har miljontals visningar världen över, så det vore inte helt otänkbart att prins Oscar sett honom.

Victoriakonserten flyttas till Borgholms slott

Victoriakonserten brukar alltid äga rum på Borgholms Idrottsplats, men i december kom nyheten att arrangörerna flyttar firandet till Borgholms slott. I år, i och med corona, blir det dessutom en intim och väldigt liten publik. Endast kungafamiljen kommer vara på plats, dock inte kungaparet som fortsätter isolera sig på Solliden.