Victorias blinkning till Karl-Bertil Jonssons julafton i nya filmen

Victorias blinkning till Karl-Bertil Jonssons julafton i nya filmen
Kronprinsessfamiljen släppte sin årliga julhälsning igår - härligare än någonsin. Dessutom ger familjen en blinkning till en riktig julklassiker i den mysiga videon.
Annons

Att kronprinsessan Victoria och prins Daniel delar med sig av en härlig julfilm på familjen inför jul har blivit en älskad tradition hos hela svenska folket. Under årens lopp, ända sedan prinsessan Estelle föddes, har vi sett dem baka pepparkakor, klä granen på Haga slott och nu senast skapa eget julpynt.

Årets version har även den ett härligt jultema och är minst lika härlig som de tidigare! Bland annat träffar kronprinsessfamiljen en präst i Katarina Kyrka på Södermalm i Stockholm som berättar om bakgrunden till att vi firar jul. Vi ser dessutom prins Daniel och kronprinsessan Victoria tända ljus i kyrkan tillsammans med Oscar och Estelle.

Ger en blinkning till klassiska julfilmen

Dessutom kanske uppmärksamma tittare märkte att familjen ger en blinkning till Karl-Bertil Jonssons julafton i slutet av klippet – den klassiska och mycket älskade julfilmen som ju har visats varje julafton i SVT sedan 1975. Då ställer sig nämligen familjen upp och säger “gooood jul”, vilket fick tankarna direkt att gå till klassikern då även Karl-Bertil säger likadant, efter eftertexterna. Det passar ju verkligen kronprinsessfamiljen – som är precis lika älskade som julfavoriten!

Annons
Annons

Foto: TT

Annons

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Victorias blinkning till Karl-Bertil Jonssons julafton i nya filmen”

 1. josefin skriver: 24 december, 2019

  snuttefilten kommer fram, tänk att KP inspireras av Karl Bertil. K-B vars far upprörs av att “ha(r) närt en kommunist vid min barm”…..undrar var KP skulle varit om sà vore fallet. Sett The Last Czar nàn?


  1. Alma-lena skriver: 26 december, 2019

   Karl-Bertil är alltså inte kommunist. Hans far tror att alla som frivilligt ger bort något är kommunister. Det kallas humor.


 2. annalotta skriver: 25 december, 2019

  De säger inte God Jul, det är Karl Bertils mamma som säger “Det var då en välsignad jul”. Sista repliken har speakern Tage Danielsson och han nämner inte God Jul heller.


 3. Ingela skriver: 26 december, 2019

  Fantastiskt fin och stämningsfull hälsning


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar