Victorias bus med Oscar – fångades på bild!

14 jul, 2021, 19:07 
AvIndra Nordemar

Under årets Victoriakonsert gjorde prins Oscar debut. Tidigare år har han nämligen inte varit med på konserten. Men allt firande kan göra en ung prins lite trött! Se de fantastiska bilderna på Oscar och kronprinsessan här.

Annons
Här gör prins Oscar debut på Victoriakonserten!
Här gör prins Oscar debut på Victoriakonserten!

Kronprinsessen har uppvaktats på sin födelsedag hela dagen. Från sång på morgonen till födelsedagslunch, sedan fotografering för att visa upp sig och sin familj för allmänheten, och till sist kvällens grand final – Victoriakonserten.

Alla i kungafamiljen var på plats förutom prinsessan Sofia med barnen, enligt hovet beror det på att Julian endast är tre månader och behöver ammas.

Oscars debut på Victoriakonserten – lagom rolig!

Men någon annan som befann sig längst fram på konserten intill sin mamma var prins Oscar! Tidigare år har han inte varit med på den årliga Victoriakonserten. Men nu var det äntligen dags, men frågan är om han kanske hellre hade stannat hemma med kusinerna?

På de nya bilderna syns en lagom road Oscar och kanske en aning trött.

En trött liten prins! Här gäspar han stort på Victoriakonserten.Jonas Ekströmer /TTMen då börjar buset! Victoria håller skämtsamt sin hand under sin sons haka, så att han inte ska gäspa. Men Oscar verkar mest intresserad av att retas och leka med sin mamma.

Annons

Se de fina bilderna nedan!

Mikael Fritzon/TT
Mikael Fritzon/TT
Mikael Fritzon/TT
Annons
Annons
Innehåller annonslänkar