Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Victorias och Daniels hemlighet – dolda hyllningen på slottet!

30 jan, 2024, 11:19 
Wow – Victoria och Daniel strålar!
Annons

Emmanuel Macron och "the first lady" Brigitte Macron har anlänt till Sverige, och togs högtidligt emot av kungaparet vid Inre borggården under tisdagsförmiddagen.

Bienvenue! Här tar kungen & Silvia emot Emmanuel Macron och hustrun BrigitteBrand logo
Bienvenue! Här tar kungen & Silvia emot Emmanuel Macron och hustrun Brigitte

Kvartetten flydde kylan och fortsatte med tal och en stundande lunch inne på slottet – då anslöt prinsparet och kronprinsessparet!

Kronprinsessan Victoria och prins Daniels hyllning till Macron på slottet

Ja, nu klev prinsessan Sofia, prins Carl Philip, kronprinsessan Victoria och prins Daniel fram och gjorde det franska presidentparet sällskap.

Annons
Den svenska kungafamiljen ihop med Emmanuel och Brigitte Macron på slottet
Vilket supermöte!Claudio Bresciani/TT

Prinsessan Sofia, som gör sitt första officiella framträdande på länge, är chic som vanligt i en helsvart klänning med vita volanger.

Kronprinsessan Victoria var smashing i klarrött från topp till (nästan) tå, och vid hennes sida stod prins Daniel i marinblå kostym. Och såg du deras dolda hyllning som de planerat i hemlighet?

Brigitte Macron, kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Claudio Bresciani/TT

De är såklart klädda i Frankrikes färger för att hylla paret Macron! Victoria är ju sedan gammalt drottningen av diplomatic dressing, och det var ingen större chock att hon valde att klä sig i franska färger. Så snyggt!

Annons

Nu är det också inte lång tid kvar tills kvällens galamiddag, som kungaparet håller för presidentparet – visst längtar man efter att se vilka tiaror och juveler som plockas fram då!

Foto: TT

Annons