Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias dröm blir uppfylld: Carola och Roxette uppträder

18 maj, 2010, 10:01 
Agneta Nisbeth
Annons
Roxette-carola

Nu är det klart – både Roxette och Carola kommer att sjunga under kronprinsessan Victorias och Daniel Westlings bröllopsfirande i juni. Och Victorias önskan att få höra sitt favoritlåt med Roxette går i uppfyllelse.

Först Roxette, sedan Carola – kronprinsessparet får sin bröllopsönskan uppfylld! Roxette kommer att återförenas på en unik spelning på den officiella festen dagen innan Victoria och Daniel Westling gifter sig. Riksdagen bjuder då på en rad stjärnspäckade uppträdanden för brudparet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Älskar “The look”

Carola Häggkvist, 43, kommer sedan dagen därpå att uppträda på den stora bröllopsmiddagen, skriver Aftonbladet. Både Per Gessle och Carola har sjungit för kronprinsessan tidigare. På Victorias 30-årsdag uppträdde Carola under födelsedagsfesten i Borgholm på Öland. Roxette har länge hört till Victorias och Daniels absoluta favoritartister och kronprinsessan älskar låten ”The look”.

Carola uppträder på nationaldagsfirandet 2003.
Carola uppträder på nationaldagsfirandet 2003.

Hjärntumör

Det var dock inte självklart att gruppen skulle ställa upp, Roxette har legat på is sen Marie Fredriksson fick en hjärntumör 2002. I fjol gjorde de dock en liten smyg-comeback. Marie dök då upp på en spelning under Per Gessles turné och sen uppträdde Roxette vid några tillfällen till.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: Stella Pictures, IBL

Annons