Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias expojkvän Daniel Collert blir pappa

11 okt, 2007, 16:14 
Agneta Nisbeth
Daniel Collert och hans flickvän Josefine Davidson ska bli föräldrar! "Vi är jätteglada", avslöjar Josefine lyckligt.
Annons

I vinter blir kronprinsessan Victorias expojkvän pappa och bebislyckan är naturligtvis stor. Daniel och Josefine har varit sambos i många år. De träffades 2003 och delar en lägenhet i Vasastan i Stockholm. Josefine är sjuksköterska och Daniel arbetar som filmproducent i egna bolaget Collert Aalam film.

Paret lever ett lugnt och skönt liv i Stockholm och är ofta på Josefines föräldrars lantställe i skärgården, men snart kommer små barnfötter springa över golven i sekelskifteslägenheten i Vasastan.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Det stämmer. Vi är jätteglada, berättar Josefine Davidson.

Bästa vänner med Victoria

Både Josefine och Daniel tillhör kungabarnens närmaste umgängeskrets. Daniel är som sagt kronprinsessans nära vän sedan de var ett par på 1990-talet, de var tillsammans i nästan sju år och när förhållandet avslutades 2001 fortsatte de att vara goda vänner. Josefine är syster till Tom Davidson som är gift med Victorias väninna Lina (född Tham). Josefines styvpappa Robert Tchang är dessutom Marianne Bernadottes son.

I våras berättade Daniel med värme om sin familj och hur mycket han uppskattar sin styvfar bankmannen Göran Collert. Hans biologiska föräldrar finns inte i livet idag, men Göran Collert blir garanterat en stolt och bra farfar till den lilla tjejen eller killen. Svensk Damtidning har förgäves sökt Daniel och Josefine.

 

Av Jenny Alexandersson
Foto: IBL

Annons