Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias fantastiska festklänning – här hittar du den

27 aug, 2022, 11:00 
AvMinna Sarpaneva
Kronprinsessan Victoria

Kronprinsessan strålade i sin trendiga festblåsa på torsdagen.

Annons
Kronprinsessan Victorias 5 bästa outfitsBrand logo
Kronprinsessan Victorias 5 bästa outfits

Kronprinsessan Victoria prickar aldrig fel med sina moderiktiga och smakfulla stilval.

Vår framtida drottnings fallenhet för att kombinera klassiska silhuetter med de senaste trenderna är ingen nyhet vid det här laget.

Det hindrar dock inte henne från att fortsätta att imponera – oavsett om hon är uppklädd till tänderna eller klädd i mer avskalade outfits.

Victorias högtidliga kväll på Berwaldhallen

Kungafamiljens sommar har kantats av musik och festligheter. Men nu när semestern är över så är det slut med det – eller nja, inte riktigt.

På torsdagen stod ett särskilt festligt uppdrag på schemat för Victoria. Hon var nämligen på plats i Berwaldhallen i Stockholm för att närvara vid 20-års jubileet för Östersjöfestivalen.

Annons
Kronprinsessan Victoria Berwaldhallen
Wow! Victoria strålade när hon anlände vid 20-årsfirandet av Östersjöfestivalen.

Den högtidliga kvällen bjöd på symfonisk musik, diskussioner om hållbarhet – och såklart, Victoria i en fantastisk klänning.

Victorias trendiga festblåsa – så mycket kostar den

Victoria bar kvällen till ära en syrénlila klänning i glansigt tyg från det danska märket Rotate Birger Christensen. En klänning hon även bar vid sitt besök i Portugal tidigare i sommar.

Med ett leende på läpparna gjorde kronprinsessan entré i skyhöga klackar från Gianvito Rossi i samma färg som klänningen, silversmycken och håret i sin signaturknut.

Victoria välkomnades av Staffan Becker, chef för Berwaldhallen.

Som grädden på moset var de ryschade detaljerna i klänningens midja och de ultratrendiga puffärmarna. Lika delar cool och klassiskt elegant!

Modellen på Victorias Rotate Birger Christensen-klänning heter Sierina och prislappen ligger på runt 2700 svenska kronor.

Bild: TT

Annons