Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias favoritdesigner får nytt ärofyllt uppdrag

02 jun, 2017, 10:47 
https://image.svenskdam.se/image-5471140?imageId=5471140&width=1320&height=689
Ellen Myrgård Lindén
Vilka roliga nyheter!
Annons

För andra året i rad ska landets mest framträdande modeskapare och stilikoner prisas under NK Galan. Och varuhuset har förstås frågat ett gäng namnkunniga om de vill sitta i juryn. En av dem är Victorias favoritdesigner Pär Engsheden, som ju var hjärnan bakom hennes fantastiska brudklänning år 2010.

Han får i sin tur sällskap av ordföranden Elin Frendberg, svenska moderådet, Ingela Klemetz- Farago, fotograf och stilikon, Johan Lindeberg, grundare av J.Lindeberg och BLK DNM, Mats Gustafson, modeillustratör och JoAnn Tan, creative director.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Vilka modeprofiler och designers som sedan står som vinnare kommer avslöjas under den 25 september på China Teatern i Stockholm.

Foto: IBL

Annons