Victorias fina gest – så stöttar hon nära släktingen

27 feb, 2017, 09:51 
https://image.svenskdam.se/agneta-200x248.jpeg.jpg?imageId=5470953&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Agneta Nisbeth
Fint!
Annons
Victoria.ste
Kronprinsessan Victoria visar sitt stöd.

Hovet har fyllt på i den kungliga kalendern och kronprinsessan Victoria går en spännande vår till mötes. Ett av hennes uppdrag är att vara med under invigningen när Marianne Bernadotte visar upp sina makalösa Haute Couture-klänningar på Millesgården.

Recept.se Nyhetsbrev

Som vi tidigare berättat ställer kungafamiljens stilikon Marianne Bernadotte ut sina fantastiska klänningar mellan 17:e mars och 11:e juni. Utställningen får fått namnet “Chanel, Balmain, Dior. Marianne Bernadotte – en stilikon” och besökarna får på nära håll se modekreationerna skapade av världens främsta coutureskapare. Marianne Bernadottes garderob är omtalad och hennes djärva men eleganta stil väcker fortfarande uppmärksamhet.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

För kronprinsessan som är så mån om familjen och traditionerna är det givetvis en självklarhet att vara med och visa sitt stöd under invigningen.

Foto: Stella Pictures.

Annons