Victorias Gen-Pep-film på Estelle och Oscar

kronprinsessan victorias gulliga film på barnen

Prinsessan Estelle och prins Oscar antar föräldrarnas utmaning att göra så många Jumping Jacks som möjligt – på 31 sekunder. Kronprinsessparet har delat med sig av en fantastisk video – men ser du de okända detaljerna?

Vad gör en kronprinsessfamilj under, en lite grå, söndag i februari? Jumping Jacks, såklart!

Mitt i helglunken valde Victoria och Daniel att dela med sig av en otroligt charmig film. Parets organisation, Generation Pep, utmanar svenska folket att göra så många Jumping Jacks som möjligt på 31 sekunder – och självklart ville kronprinsessparet själva föregå med gott exempel!

 

De tog därför med sig barnen, Estelle och Oscar, på en söndagspromenad i Hagaparken och sedan var det bara att sätta igång.

Videon inleds med att Daniel och syskonen står och tittar ner i en mobiltelefon när de blir avbrutna av mamma Victoria.

– Där står ni bakom skärmen och hänger, kom igen nu, upp och hoppa!

Victoria och Daniel väljer Håkan Hellström

Och Estelle verkar ha fått lite regi-direktiv i förväg. Prinsessan låtsas nämligen vara motvilligt inställd till utmaningen och svarar sin mamma med ett suckande “Okej då”. Men sedan börjar hon hoppa – på kryckor. Dessutom passar hon på att uttala orden i hashtagen, #uppochhoppa2020, samtidigt som hon hoppar.

– Upp och hoppa Sverige!

Det är dessutom spännande att höra vilken musik Victoria och Daniel väljer när de ska träna. I bakgrunden spelas nämligen Håkan Hellströms “Du kan gå din egen väg”. Att kronprinsessparet gillar att lyssna på svensk musik, som Roxette och Kent, visste vi sedan länge men att de även är ett fan av “Göteborgsguden” var nytt.

– Den snurrar verkligen igång mig!, säger Estelle när låten kommer igång.

Dessutom får vi se ytterligare en av Oscars cyklar. I den förra videon, som Victoria och Daniel bjöd på, rullade han fram på en trehjuling och i Jumping Jacks-videon ligger det en sparkcykel bredvid honom på gräsmattan. Prinsen är alltså en riktig cykelfantast!

Estelle vid gott mod mod – trots kryckor

Att Estelles kryckor inte hindrar henne från att vara med i utmaningen är imponerande! Trots hennes fraktur på smalbenet, som hon fick när familjen åkte skidor i Alperna under nyårshelgen, verkar hon vara precis lika glad om vanligt. Hon är en otroligt positiv liten 7-åring som alltid säger ja till nya utmaningar.

Foto: TT