Victorias gest mot Daniel väcker reaktioner!

Victorias gest mot Daniel väcker reaktioner!

Kronprinsessan Victoria fick många att reagera på sin gest mot prins Daniel. Även i utlandet har man börjat fundera.
Filmbevisen: Prins Daniel är en FANTASTISK pappa!
Slå på ljud

Kronprinsessan Victoria är inte obekväm med så kallade PDA. Känner ni till förkortningen? Den är engelsk och står för “public displays of affection” – alltså “publika ömhetsbevis”.

Victoria och Daniel visar tydligt upp att de fortfarande, efter nitton års förhållande, är både kära och trygga i varandras sällskap. Svensk Dams reporter Helena Wiklund fångade just ett sådant ögonblick när kronprinsessparet besökte Maximteatern förra veckan.

“Kronprinsessan Victoria la handen på prins Daniels rygg och vi som stod bredvid fick en glimt av hennes stora glädje över att ha honom vid sin sida”, skrev Helena.

Kronprinsessan Victoria – gesten inför alla

En subtil gest – som säger så mycket! Foto: Helena Wiklund

En subtil gest – som säger så mycket! Foto: Helena Wiklund

Och det var inte bara Helena som reagerade på att Daniel och Victoria såg extra kärvänliga ut. Brittiska Daily Mail har fått se bilder från besöket på Maximteatern och noterade samma sak:

“De ser helt förälskade ut”, skriver Daily Mail.

 

LÄS OCKSÅ: Prinsessan Désirée – okända egenskapen som Victoria ärvt

Då höll de hand

Här höll de hand.

Här höll de hand.

Victoria och Daniel var ännu mer fysiska med varandra när de gick och lyssnade på musik i Konserthuset i september. Då kramade Victorias hand under konserten, till tonerna av Stravinskys Eldfågeln.

– Det är något alldeles särskilt med att uppleva konst och kultur på det här sättet, i en vacker sal, tillsammans med andra. Det kan vara en stund för njutning och vila, för eftertanke och reflektion. Det kan väcka känslor och tankar. Det kan skapa minnen, sa kronprinsessan Victoria efteråt.

– Och just Konserthuset är för mig förknippat med ett väldigt kärt minne. Jag tänker såklart på den fantastiska Festkonserten inför vårt bröllop.

 

LÄS OCKSÅ: Dråpliga scenen med Victoria – skedde mitt på gatan!