Victorias gudmor gläds över babynyheten

09 sep, 2015, 08:40 
https://image.svenskdam.se/asa_cropped-2-200x200.jpg.jpg?imageId=5471213&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=687
Annons
Beatrix-1


Prinsessan Beatrix gör tummen upp för Victoria! Hon vet hur mycket kronprinsessan har längtat.

När Victoria var liten och döptes föll det naturliga valet av gudmor på Beatrix av Nederländerna. Det var 1977. Genom åren har Beatrix hållit en nära kontakt med Victoria.

Alla är förväntansfulla

Recept.se Nyhetsbrev

De kanske inte ses så ofta, men de talar i telefonen om ditt och datt. De kungliga släktingarna har alla fått veta i förväg den glada nyheten om att Victoria väntar barn.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kronprinsessan Mette-Marit kunde inte riktigt smyga med sin entusiasm när de två träffades för en tid sedan. Victoria fick en rejäl kram!

Dop-victoria

Beatrix blev själv drottning när hennes mor drottning Juliana abdikerade 1980. För två år sedan abdikerade hon och äldste sonen Willem-Alexander blev kung.

Beatrix

Kung Willem-Alexander har i sin tur blivit fadder till prinsessan Estelle, så kontakterna med det svenska kungahuset är täta.

Annons
Beatrix

 

Prinsessan Beatrix har tre barn och åtta barnbarn. Så hon vet hur mycket glädje barn ger en.

 

 

 

Annons