Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias hemliga fest med tjejgänget

12 dec, 2016, 15:39 
AvJohanna Lejon
Det blev en riktig partyhelg för kronprinsessan Victoria.
Annons
victoria2 IBl

Dagen före Nobelfesten bjöd barndomsvännen Josephine Zapata Génetay in till en uppsluppen 40-årsfest ute på Drottningholm.

– Det var tjejmiddag för mina 40 närmaste vänner och det var väldigt privat och mysigt, säger Josephine till Svensk Damtidning.

Kronprinsessan Victoria var hedersgäst och det var självklart för henne att närvara, trots att hon hade en minst sagt hektisk helg med Nobelfirande och allt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kronprinsessan har känt den sju månader äldre Josephine hela livet och de står varandra väldigt nära. Drottning Silva är Josephines gudmor och var ett stort stöd när Josephine förlorade sin mamma Agneta i cancer, som åttaåring.

– Drotting Silva såg vad jag behövde och hon fanns där under min uppväxt. Hon har haft ett stort inflytande på mig, berättar Josephine i boken “Drottning Silvia – en jubileumsbok”.

Annons

Även prinsessan Madeleine också Josephine står varandra otroligt nära och hon beklagade på Instagram att hon inte kunde närvara. “Grattis snygging. Så ledsen att jag missade kvällen, men hoppas att du hade superkul”, skrev prinsessan.

Tjejmiddagen bjöd på mycket skratt och många fina tal. Den hölls ute i den vackra 1700-talsvillan Hvilan, som ligger granne med Drottningholms slott och tillsammans med slottet ingår i Unescos världsarv. Där bor i dag Josephines pappa Tim Génetay och bonusmamma Kerstin Génetay.

Förutom kronprinsessan Victoria, som satt vid honnörsbordet, kom bland andra Caroline Nilsson, Caroline Dinkelspiel, Louise Gottlieb, Bathina Philipson och Martina Gahn.

Josephine var strålande vacker i en Daisy Grace-klänning och Ebba Brahe-örhängen.

Josephine

Av: Anna von Koch.

Foto: IBL, Privat.

Annons