Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Victorias hemliga hus utan familjen – lurade alla

22 feb, 2023, 10:00 

Victoria har i åratal haft en oas dit resten av familjen inte var bjuden.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Sanningen om kronprinsessan Victoria och Ewa Westlings relation!Brand logo
Sanningen om kronprinsessan Victoria och Ewa Westlings relation!

När kronprinsessan Victoria träffade sin Daniel förändrades hennes liv för alltid. Inte bara fick hon i honom en kärlekspartner och livskamrat som hon så småningom skulle bilda en egen familj med, hon fick även en extra familj i Ockelbo, orten i Dalarna som Daniel kommer ifrån.

Alldeles från början välkomnades hon med öppna armar av hans hembygd och Victoria hade äntligen hittat en oas där hon kunde andas ut, efter att ha vuxit upp i hetsiga Stockholm där varje steg hon tog bevakades.

– Ockelbo har blivit som ett andningsål för Victoria, här har hon kunnat vara sig själv, och de första åren så var det så otroligt viktigt för Victoria och Daniel att kunna få åka till Ockelbo och vara helt anonyma, säger Svensk Damtidnings kungliga reporter Eller Myrgård i Svensk Dam förklarar.

Annons

Victoria flydde från kungafamiljen

Särskilt viktigt var det i början av deras relation, innan pressen kände till deras romans. Då kunde de smita iväg till Daniels föräldrars hus på Smältvägen och bete sig som vilket vanligt ungt par som helst, utan övervakning från varken media eller inflytande av resten av kungafamiljen.

Victoria går på hockey med barnen och Daniels familj.

– Än idag betyder Smältvägen i Ockelbo otroligt mycket för Victoria och Daniel – och för Estelle och Oscar! De har en väldigt nära relation till sin farmor och farfar och i Ockelbo gör de helt vardagliga saker, som pappa Daniel gjorde när han var liten, fortsätter Ellen Myrgård.

Faktum är att än idag behandlas kronprinsessparet bara som andra i mängden när de reser dit, till skillnad från andra platser där det alltid är något att ett jippo när de kommer på tillfälligt besök.

– Här är inga fotografer som ber om bilder och faktiskt inte heller någon allmänhet som ber om selfies. I Ockelbo respekterar man Victoria och Daniel och deras privatliv, säger Ellen Myrgård.

– Här är de som vilka som helst, på sin höjd får de en igenkännande nick eller ett leende, just för att Ockelbo-borna är så glada över att Victoria och Daniel kommer dit med sin familj. Men de låter dem samtidigt vara ifred, fortsätter hon.

Ewa och Olle Westlings privata liv i Ockelbo – beslutet för Victoria & DanielBrand logo
Ewa och Olle Westlings privata liv i Ockelbo – beslutet för Victoria & Daniel
Annons