Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias hyllning och oro under talet

14 jul, 2018, 14:30 
https://image.svenskdam.se/image-5471672?imageId=5471672&width=1320&height=689
Margareta
Kronprinsessan Victorias firande på Solliden är igång för fullt. Men i årets tal fanns det en oro till människor där ute...
Annons

Som vanligt inleddes årets firande av kronprinsessan Victoria genom att pappa kungen höll ett tal för dottern, innan hela publiken med kungen i täten sjöng och hurrade. Men när kronprinsessan sedan fick ordet blev det något mer allvarsamt.

Kronprinsessfamiljen och kungaparet utanför Sollidens slott under Victoriadagen.
Kronprinsessfamiljen och kungaparet utanför Sollidens slott under Victoriadagen.

Redan när hon kom ut ur slottet och såg den samlade skaran människor såg Victoria otroligt rörd ut. Och när hon tog till orda var det även just detta hon tryckte på.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Varje år blir jag väldigt förvånad över att så många väljer att komma hit. Det värmer i hjärtat. Jag sätter stort värde på det, sa hon och hyllade allas tålamod, all möda det inneburit att ta sig till Sollidens slott och även stå och vänta så länge i solen.

– Ägna en tanke till de som inte har det så lätt just på grund av att det är så varmt, lade hon dessutom till innan hon ursäktade sig till de som måste vänta ytterligare för att få träffa henne.

Foto Stella pictures

Annons