Victorias hyllning till Isabella Löwengrip

Victorias hyllning till Isabella Löwengrip
Kronprinsessan Victoria har hittat en ny designgodbit – en kappa från Isabella Löwengrips kollektion med Stylein för Ellos. Vilken hyllning till Isabella!
Annons

I höst kom den äntligen – Isabella Löwengrips efterlängtade kollektion tillsammans med Stylein och Ellos (reklamlänk via Apprl) . En kollektion som Stylein skapat tillsammans med Isabella, influencer, författare och entreprenör, för att ”få den perfekta garderoben med noga utvalda plagg som funkar i livets alla lägen”. Kollektionen kännetecknas av märkets signum: skandinavisk minimalism med en sensuell och feminin touch, och beskrivs som ”trendig samtidigt som den är tidlös”.

Om märket Stylein och samarbetet med Ellos

Svenska Stylein grundades 2001 av Elin Alemdar i New York. Sedan dess har märket med sin karaktäristiska stil, kännetecknad av skandinavisk minimalism kryddat med exklusiva kvalitéer och skarpa passformer, haft en självklar plats bland Sveriges ledande modevarumärken. Stilen är tidlös med en modern edge och feminin touch. Häromåret gick Isabella Löwengrip in i företaget för att hjälpa till med utvecklingen. Kollektionen med Ellos (reklamlänk via Apprl) är ett led i denna utveckling.

Annons
Annons

Kronprinsessan Victoria har burit Stylein vid flera tillfällen – och under gårdagen var det dags igen. Och då valde kronprinsessan ett nytt Styleinplagg, från just Isabella Löwengrips kollektion. Plagget, en kappa i modellen London, (reklamlänk via Apprl) beskrivs vara i en klassisk, rak modell med dolda knappar fram samt skärp med spänne i midjan och slits i nederkant bak.

Victoria i kappa från Stylein
Victoria i Danmark, iförd kappa från Stylein, väska från Little Liffner och örhängen från Cravingfor.

Kronprinsessan i kappa från Isabella Löwengrip x Stylein

Victoria bar kappan som sista outfit i Danmark, då hon och den danska kronprinsen besökte kraftverket Amager Bakke under onsdagseftermiddagen. På taket till den 85 meter höga förbränningsanläggningen har en konstgjord skidbacke anlagts. Anläggningen har även utrymme för vandring och klättring.
Victoria matchade sin kappa från Stylein med vita byxor och vit skjorta, samt en väska från Little Liffner (reklamlänk via Apprl) . Hon bar även en brosch från Georg Jensen, i modellen Daisy (reklamlänk via Apprl) , på kappan. Broschen är givetvis en blinkning till Margrethe, drottningen av Danmark, som ju kallas just Daisy.

Annons

Kappa från Stylein

Foto: TT, Ellos
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

4 kommentarer till “Victorias hyllning till Isabella Löwengrip”

 1. Suzanne skriver: 19 september, 2019

  Nu har väl fånigheterna nått sin absoluta höjdpunkt ändå? “Hyllning” för att hon köpt en kappa av ett visst märke? Inte sjutton “hyllar” man någon designer för att man bär ett plagg. Man klär sig, förhoppningsvis, i plagg man tycker om oavsett vem som står bakom etiketten.

  Sedan kan man ju undra hur mycket som den nämnda kvinnan i fråga har bidragit till designen av de plagg som ingår i serien. Veterligen har hon ingen utbildning i tillskärning eller design.


 2. ananas skriver: 19 september, 2019

  Hyllar!
  Det betyder väl då att var och en som överhuvudtaget klär sig hyllar klädskaparen? Not!


 3. ancibergfeldt skriver: 19 september, 2019

  Kan det verkligen stämma?


 4. Fluff skriver: 20 september, 2019

  Varför dög inte kappan från dagen innan?


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Laddar