Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias hyllning till Isabella Löwengrip

19 sep, 2019, 09:27 
AvJohanna Lejon
Kronprinsessan Victoria har hittat en ny designgodbit – en kappa från Isabella Löwengrips kollektion med Stylein för Ellos. Vilken hyllning till Isabella!
Annons

I höst kom den äntligen – Isabella Löwengrips efterlängtade kollektion tillsammans med Stylein och Ellos (reklamlänk). En kollektion som Stylein skapat tillsammans med Isabella, influencer, författare och entreprenör, för att ”få den perfekta garderoben med noga utvalda plagg som funkar i livets alla lägen”. Kollektionen kännetecknas av märkets signum: skandinavisk minimalism med en sensuell och feminin touch, och beskrivs som ”trendig samtidigt som den är tidlös”.

Om märket Stylein och samarbetet med Ellos

Svenska Stylein grundades 2001 av Elin Alemdar i New York. Sedan dess har märket med sin karaktäristiska stil, kännetecknad av skandinavisk minimalism kryddat med exklusiva kvalitéer och skarpa passformer, haft en självklar plats bland Sveriges ledande modevarumärken. Stilen är tidlös med en modern edge och feminin touch. Häromåret gick Isabella Löwengrip in i företaget för att hjälpa till med utvecklingen. Kollektionen med Ellos (reklamlänk) är ett led i denna utveckling.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kronprinsessan Victoria har burit Stylein vid flera tillfällen – och under gårdagen var det dags igen. Och då valde kronprinsessan ett nytt Styleinplagg, från just Isabella Löwengrips kollektion. Plagget, en kappa i modellen London, beskrivs vara i en klassisk, rak modell med dolda knappar fram samt skärp med spänne i midjan och slits i nederkant bak.

Victoria i kappa från Stylein
Victoria i Danmark, iförd kappa från Stylein, väska från Little Liffner och örhängen från Cravingfor.

Kronprinsessan i kappa från Isabella Löwengrip x Stylein

Victoria bar kappan som sista outfit i Danmark, då hon och den danska kronprinsen besökte kraftverket Amager Bakke under onsdagseftermiddagen. På taket till den 85 meter höga förbränningsanläggningen har en konstgjord skidbacke anlagts. Anläggningen har även utrymme för vandring och klättring.

Victoria matchade sin kappa från Stylein med vita byxor och vit skjorta, samt en väska från Little Liffner (reklamlänk). Hon bar även en brosch från Georg Jensen, i modellen Daisy (reklamlänk), på kappan. Broschen är givetvis en blinkning till Margrethe, drottningen av Danmark, som ju kallas just Daisy.

Kappa från Stylein

Foto: TT, Ellos

Annons