Victorias hyllning till tvillingmamman: "Vad grym du är"

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel träffade på tvillingarna Maximilian och Benjamin på flygresan hem från Lettland. Pojkarnas mamma Anna Swic fotade det fina mötet och bilden på de allesammans har nu blivit viral.

Under fredagkväll när kronprinsessan Victoria och prins Daniel flög hem från Riga, Lettland, fick de lyckan att lära känna de söta tvillingarna Maximilian och Benjamin. Pojkarna är nio månader gamla och har precis lärt sig att krypa, berättar mamman Anna Swic för Svensk Damtidning.

– Maximilian, som har mest spring i benen, kröp i gången. Han kröp bak i planet där Victoria och Daniel satt.

Läs mer: Victoria och Daniel besökte Lettland – se bilderna!

Anna som gick efter sin son såg att prinsen hade börjat ta kontakt med honom. När kronprinsessparet fick veta att Anna reste själv med tvillingar hade Victoria sagt:

– Vad grymt av dig som flyger själv med två barn!

Hon hade därefter frågat om det var mycket jobb med tvillingar. Anna beskriver Victoria och Daniel som väldigt varma och trevliga. De hade dessutom gått med på att ställa upp på bild. Och här nedan ser ni resultatet:

I armarna på Victoria ser vi Maximilian, och i prins Daniels famn har vi Benjamin. Victoria tyckte att tvillingarna var så små och gulliga. Hon berättade även om sin egen son prins Oscar som är två år gammal.

“Den pinsammaste tvillingsmorsan i världen? Maximilian kröp lite på flyget så hamnade han vid Daniel och Victoria och prinsen började prata med min nyckelpiga. Hur som helst så tyckte Victoria att jag var grym som reste med två bebisar och ja det blev två kort :)” skriver Anna Swic i inlägget.

Läs mer: Bildextra! Prins Oscars show från balkongen

Foto: IBL