Victorias kärleksgest till Daniel – unika bilden visar!

Victoria och Daniel

Det finns en extra kärleksfull detalj i de nya bilderna på Victoria och Daniel.

I veckan fick vi se nya bilder på kronprinsessan Victoria och prins Daniel, och det handlade om porträttbilder publicerade på kronprinsesparets stiftelses hemsida.

Det handlade dels om en porträttbild av de båda där Victoria bar en champagnefärgad silkesblus med örhängen av sötvattenpärlor och håret uppsatt i en elegant knut.

På andra bilden bär hon en dramatisk klänning från Acne i lila toner, men det finns en detalj som gör att bilden sticker ut lite extra. Victoria och Daniel står nära varandra och hon håller en hand på hans kavaj, och ser ut att greppa tag lite om kavajslaget. Det är fint att se kronprinsessparet, som har varit varandras stöd i många år vid det här laget, visa en så kärleksfull sida!

Hjälper barn och ungdomar

Via sin stiftelse stöttar kronprinsessparet olika initiativ som gynnar barn och unga. En av dem är Stiftelsen Läxhjälpen, och under våren hade Victoria och Daniel en kär återträff med två av läxhjälpens deltagare som de träffat för sex år sedan, Modou Bojang och Diana Mamendi.

I juni månad bjöd kronprinsessparet in Modou och Diana till Hagaparken för att prata om hur de kunnat få stöd av Läxhjälpen. På plats berättade de två tidigare eleverna om hur deras respektive liv utvecklats sedan 2014 samt redogjorde för vilken betydelse Läxhjälpen haft för dem. Även Stiftelsen Läxhjälpens generalsekreterare Henrik Szabo deltog i samtalet.

Foto: AnnaLena Ahlström/Kungl. Hovstaterna/TT