Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagen

Victorias kärlekssommar med Daniel! Semesterbilderna som får alla att le

13 aug, 2022, 17:00 
AvMalin Ny
Kronprinsessan Victorias kärlekssommar med prins Dainel
Victoria och Daniel har haft en riktigt härlig sommar med både kärleksöverraskningar och välbehövlig semester.
Annons
Victoria och Daniels magiska kyss i solnedgången!Brand logo
Victoria och Daniels magiska kyss i solnedgången!

Det har varit en turbulent vår för kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Efter en omfattande ryktesspridning om skilsmässa bestämde sig kronprinsessparet i februari för att gå ut och dementera dessa rykten på Instagram.

”För att värna vår familj önskar vi klargöra, en gång för alla, att de rykten som nu sprids helt saknar grund”, skrev paret bland annat.

Prins Daniels fina kärleksöverraskning

I sommar har dock Victoria och Daniel mer än bevisat att dessa rykten var grundlösa. I själva verket har de haft en riktigt kärlekssommar. Efter en hektisk vår har de haft en välbehövlig semester på Solliden tillsammans med hela familjen.

När Victoria fyllde 45 år firades detta som vanligt med pompa och ståt. Victoria och familjen åkte häst- och vagn-kortege genom centrala Borgholm för att sedan njuta av Victoriakonserten med artister som Tomas Ledin och Tove Styrke.

Annons

På födelsedagsmorgonen kom dessutom prins Daniel med en riktig kärleksöverraskning i form av en frukost med jordgubbstårta och vacker sång. En tradition som Daniel aldrig ser till att missa, och Estelle och Oscar fick givetvis vara med och fira sin älskade mamma på födelsedagen för en riktigt härlig familjestund.

Victoria och Daniels kärleksstund fångades på bild

Den 22 juli uppträdde dessutom Hov1 på scenen vid Borgholms slottsruin, vilket kronprinsessfamiljen tog del av från den kungliga logen. På bilderna därifrån fick vi se Victoria och Daniel krama om varandra och kyssa varandra på ett intimt och kärleksfullt sätt. Än en gång bevisade de alla att deras kärlek är starkare än någonsin. Med tanke på hur späckade deras arbetsscheman brukar vara när hösten kommit igång unnar vi verkligen paret och hela familjen en riktigt härlig kärlekssommar.

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel pussas i Borgholms slottsruin

Foto: TT

Annons