Victorias kommentar – som fick alla att skratta!

kronprinsessan Victoria allvarlig

Kronprinsessan Victoria skulle bli fotograferad på sin födelsedag. Då fällde hon en kommentar som fick alla att skratta.

Kronprinsessan Victoria åkte inte direkt till audiensrummet i den 400 år gamla slottsruinen Borgsholm. Först stannade hon och familjen upp för att fotograferas av byrån TT:s utsända.

Kronprinsessan Victoria fällde kommentar

Victoria var på skämthumör!

Victoria var på skämthumör!

Victoria, prins Daniel, prinsessan Estelle och prins Oscar radade snyggt och proffsigt upp sig – men födelsedagsbarnet kostade på sig en lustig kommentar medan kamerorna knäppte.

– Det är viktigt att hålla avstånd, ni gör väl det? sa Victoria.

– Vi gömmer oss bakom kamerorna, svarade fotograferna.

Allvaret bakom sången: “Håll avstånd”

Men att kronprinsessan brinner för frågan är inget skämt. Hon tog upp vikten av att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer i en video som lades ut i samband med födelsedagen.

– Den senaste tiden har Daniel och jag fått möjlighet att prata med anställda i sjukvården i olika delar i landet. De har berättat om vad de har sett och upplevt den här våren och sommaren, sa Victoria där.

– De här samtalen har gjort starkt intryck på mig och oss. Så om jag får önska mig EN SAK på min födelsedag, så är det detta: Att vi tillsammans gör allt vi kan för att fortsätta hålla i, hålla ut och hålla avstånd. Det kommer fler somrar, och det kommer förhoppningsvis fler födelsedagar. Men det kommer kanske ALDRIG ett viktigare tillfälle än nu att visa varandra omsorg och hänsyn.