Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias kusin blir smyckedesigner – passande till bröllopet

17 apr, 2009, 13:01 
Av
Prinsessan Christinas son Oscar Magnuson blir smyckedesigner! Till hösten lanseras hans första kollektion.
Annons

Nu bryter designern Oscar Magnuson ny mark på formgivararenan. Att han är en fena på att designa glasögonbågar vet vi redan. Likaså att han givit sig i kast med möbeldesign. Och nu blir det alltså smycken – i samarbete med anrika hovjuveleraren W.A. Bolin. Samma juvelerare som kronprinsessan Victorias förlovningsring kommer ifrån. Och vem vet kanske Oscar kommer designa något bröllopssmycke till sin kusin.

En utmaning

– Det känns väldigt spännande att få arbeta med W.A. Bolin. De har över 200 års erfarenhet från smycketillverkning som jag får ta del av, vilket nog är en dröm för många formgivare, berättar Oscar Magnuson.

Lanseringen av Oscar Magnusons smyckekollektion beräknas ske till hösten. Den omfattar ringar, colliéer och örhängen. Fullt upp vid ritbordet för Oscar med andra ord.

– Det kommer att bli en verklig utmaning, säger Oscar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: TT

Annons