Victorias livsförändring – avslöjas av nya bilden!

Kronprinsessan Victoria har tänkt till – och gör saker på sitt eget vis.Det avslöjar en ny bild.

Kronprinsessan Victoria var ute och rörde sig bland folk igen! Det har blivit en alltmer sällsynt syn under coronatider, även om vår framtida regent varit mindre restriktiv än många andra kungligheter.

Hon och maken prins Daniel var under torsdagen på besök hos Visita, en intresseorganisation som värnar om besöksnäringen i landet. Både Victoria och Daniel var på strålande humör när de anlände till Downtown Camper by Scandic vid Brunkebergs torg i Stockholm.

Kronprinsessan Victoria med stor livsförändring

Och alla som såg bilderna från besöket noterade en sak: Victoria och Daniel var väldigt noga med att upprätthålla den korrekta distansen till personerna som välkomnade dem till Visita. Det märktes att kronprinsessan märkt av kritiken som hovet fick när kung Carl Gustaf och drottning Silvia besökte Zornmuséet i Mora.

Då såg det ut så här.

Inte mycket till social distansering här inte!

Inte mycket till social distansering här inte!

Bilden, som lades ut på Instagram, blev senare raderad av hovet.

Men titta då på bilderna från Victorias besök på Visita. Där kan man se att kronprinsessan gjort ett aktivt val att upprätthålla det rekommenderade avståndet.

Daniel och Victoria tänker på att hålla avstånd.

Daniel och Victoria tänker på att hålla avstånd.

LÄS OCKSÅ: Kronprinsessan Victoria ryter ifrån mot reportern!

Har fått kritik

Internationellt har Victoria fått en viss kritik för att hon fortsatt röra sig ute på fältet, trots coronaläget.

– Det faktum att Victoria fortsätter sitt arbete tror jag påverkar vad man tycker om henne. Och jag tror inte nödvändigtvis att folk är positiva till det. Sverige kritiseras starkt för att inte ta viruset på allvar. Att en framtida drottning utsätter sig för fara ser jag många oroa sig för. Särskilt i den europeiska rojalistiska miljön. De flesta, inklusive mig själv, hoppas att kronprinsessan kommer att stanna hemma snart och ta hand om sin egen hälsa. På så sätt kan hon gå vidare som en bra förebild för att försöka begränsa viruset, har Oskar Anmoen, kungareporter på sajten Royal Central, sagt tidigare.

 

 

LÄS OCKSÅ: Så går det om du säger du till Victoria och Madeleine…