Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias mammagarderob - kungligt rekord i lågpris!

19 jan, 2012, 09:10 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons

Kronprinsessan Victorias “mamma-outfits”, de här 28 kreationerna som hon burit den här lyckliga tiden och som ser så dyra ut…ja, de kostar nästan ingenting.

Pris för allesammans: 75 000 kronor.

Jämfört med andra kungliga mammagarderober är den summan otroligt låg. Drottning Ranias mammaklänningar har osat lyx, likaså kronprinsessan Máximas och kronprinsessan Marys. (Även om damerna faktiskt varvat dyrgriparna med billigare konfektion då och då ). Men jämfört med dem är Victoria otroligt nedtonad.

Siden till lågpris

Victoria hyllar svenskt – H &M, Back och Greta. Och bär sin kappa från H &M Mama à 699 kronor som om den var den piffigaste Chanel. Och från favoriten Greta har vi sett henne i en rad sidenklänningar för 3 000 kronor styck. Och den korallröda klänningen som hon bar när priset “Årets Svensk i Världen” överlämnades till Peter Wallenberg på Grand Hôtel i Stockholm, den med rullad kantkrage och gula inslag i mönstret, den kommer visserligen från brittiska L.K. Bennett, men stoppar redan vid två tusenlappar.

Annons

Nobel enda undantaget

Nobelklänningen från Pär Engsheden då, den midnattsblå med paljetter och trekvartsärm och den mjukt skurna halsringningen? Okej då, den drog iväg lite grann, och lär ha landat på 80 000 kronor. Annars är det “lågpris” hela vägen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

[smooth=id: 666; width:430; height:800; timed:false; arrows:true; carousel:true; links:true; info:true; align:center; frames:true; open:true; text:Alla bilder;]

Av Marianne Rolfstadius

Foto: All Over Press, IBL

Annons