Victorias nya gull-bild på prins Oscar från Haga

kronprinsessan victorias nya bild på prins oscar

Victoria gav sina barn möjligheten att vara biodlare för en dag. Och lillprins Oscar visade upp en helt ny sida!

Inget kungligt namnsdagsfirande för kronprinsessan och heller ingen högtidlig uppvaktning på Yttre Borggården för kungen. De senaste månaderna har flera kungliga evenemang ställts in, vilket betyder att vi inte har fått se särskilt mycket av Estelle och Oscar.

Men nu överraskar mamma Victoria med en helt ny bildserie på syskonen, från en privat fotografering på Haga. Barnen skulle nämligen få testa på att vara biodlare för en dag. I varsin biodlardräkt och med gula skyddhandskar fick de bekanta sig med de kungliga bina.

oscar och victoria

Kronprinsessan Victoria med sin älskade son, prins Oscar.

Och biodlare Lotta Fabricius Kristiansen, som ansvarar för bikuporna på Haga, hjälpte Estelle och Oscar att hitta en av bikupornas drottning. Men när hon sedan skulle märkas blev prinsessan förvirrad.

– Men mamma, ska vi tatuera den?, frågade Estelle samtidigt som hon tittade frågande på Victoria.

prins oscar

Heja Oscar!

Prins Oscar visade upp en ny sida

På de här bilderna kan man också se att lillebror Oscar blivit betydligt större. Vid sådana här tillfällen brukar han hålla sig nära sin mamma, utan större utsvävningar. Men nu var det en modig lillprins som själv höll i bikuporna – och smakade på honungen! Han blev inte alls skrämd av myllret och det höga surret.

prins oscar

“Mmm, gott med honung!”

 

Foto: TT