Victorias nya kärleksbilder med Daniel – fotograferades i hemlighet

Nya bilderna med Victoria och Daniel – för att fira stiftelsens 10-årsdag!

I en tid då det inte blir så mycket kungliga uppdrag för kronprinsessfamiljen är det trevligt att få en liten uppdatering som de själva lägger ut. Nu har det publicerats nya bilder med Daniel och Victoria, som vi aldrig fått se förut!

Det är två porträtt som lagts ut på hemsidan för Kronprinsessparets stiftelse, som de startade strax efter bröllopet 2010, alltså ganska exakt tio år sedan. Mycket har hänt sedan dess, men Victoria och Daniels engagemang för sina hjärtefrågor, “att motverka utanförskap och främja god hälsa för barn och unga”.

Den ena bilden är en härlig färgklick med rosa bakgrund. Victoria bär en champagnefärgad silkesblus med örhängen av sötvattenpärlor och håret uppsatt i en elegant knut. Daniel ser stilig ut i mörkgrå kostym, midnattsblå slips och som alltid välkammat hår.

Del av en hel porträttserie med kronprinsessfamiljen

Av bakgrunden och kläderna att döma är bilden tagen vid samma tillfälle som de fina familjeporträtt som publicerades på kronprinsessparets biografi-sida för bara några veckor sedan.

Sedan får vi även se en helt ny bild som nu ligger på startsidan till stiftelsen. Där bär Victoria en tjusig klänning från Acne Studios, med ett mönster lavenderfärgade blommor och en fin knytdetalj med rosett kring halsen. Till det bär hon örhängen gjorde på guldfärgade snäckor, och samma eleganta knut i håret.

Kronprinsessan har ju gjort sig känd för att bära H&M-kläder, men det är kul att se att hon även varierar sig med andra märken, och även denna gång svenskt!

Foto: Anna-Lena Ahlström/Kungl. Hovstaterna