Victorias nya look – hästsvansen är tillbaka!

kronprinsessan victoria
Den är tillbaka – kronprinsessans tidigare signum!
Annons

Saknad men aldrig glömd. Kronprinsessan Victoria har de senaste åren blivit ett med sin låga knut. Den uppsatta frisyren har länge varit självklar vid alla kungliga uppdrag, såväl flotta galamiddagar som enklare representationsluncher. Men nu verkar knuten ha tagit tjänstledigt. Den senaste veckan har vi nämligen sett Victoria återvända till sin förra favoritfrisyr – hästsvansen!

Annons
kronprinsessan victoria
Victoria har gått tillbaka till sin gamla favoritfrisyr: hästsvansen!

Men trots att kronprinsessan har burit hästsvans tidigare så är det någonting som är annorlunda med den här looken. Vi är vana vid att se en fönad hästsvans som glänser av hårprodukter men nu väljer hon istället att låta den falla naturligt. Victoria har ju ärvt drottningens vackra lockar och när hon inte använder sig av hårstylister och produkter kommer de bruna kruset fram. Kanske har kronprinsessan bestämt sig för att låta håret vila en stund. Precis som hon gjorde när hon pausade med shellack i 44 dagar. Minns ni?

kronprinsessan victoria
Så här har det sett ut när kronprinsessan burit hästsvans tidigare.

De nya bilderna (överst) är tagna när Victoria besökte forskningsinstitutet SIPRI under torsdagen. SIPRI studerar frågor som rör fred och konflikter och kronprinsessan fick bland annat samtala med institutets ordförande Jan Eliasson.

kronprinsessan victoria

I tisdags tog Victoria emot Peter Wiwen-Nilsson, från organisationen Race for the Baltioch då var den där igen – hästsvansen. I all sin naturlighet. Och kanske är det så vi gillar henne allra bäst.

Läs mer

Foto: TT, Henrik Garlöv/Kungl. Hovstaterna

Mer om svenska och internationella kungligheter, societet och kändisar från oss på Svensk Damtidning:

Dela på:

17 kommentarer till “Victorias nya look – hästsvansen är tillbaka!”

 1. m skriver: 16 februari, 2019

  Håret ser ut att må bra av en rejäl klippning, all styling ser ut att slita på det. Mary har ett vackert hår i lagom längd för att både sätta upp och ha utsläppt.


  1. Katten (FIN) skriver: 18 februari, 2019

   Tycker att lang hastsvans pa en over 40-aring ser inte valdigt proffsigt ut. Det blir lite konstigt nar man ser till att kla sig snyggt, lacka naglarna och ha snygg make-up, sedan langt har pa hastsvans?

   Victoria skulle i mitt tycke gora sig en tjanst med att klippa haret sa dar lite over axellangt, lite i vaningar och bara det fonat i vackra lockar.
   Skulle passa henne och ge ett mera vuxet och vardat uttryck.
   Hon har ganska strama dag och en mjukare frisyr skulle vara smickrande i mitt tycke.


 2. charlotte skriver: 16 februari, 2019

  Den karismatiska Kronprinsessan är vacker i alla frisyrer. Hon kanske inte hinner föna eller locka hästsvansen alltid.


 3. ancibergfeldt skriver: 16 februari, 2019

  Victoria har inte så tjockt hår, men
  hästsvans funkar . Men en snygg
  Uppsättning utan knut borde dom
  få till.


 4. Inna skriver: 16 februari, 2019

  Fina Victoria!


 5. konsttanten skriver: 18 februari, 2019

  Victoria kan ha de flesta frisyrer. Skönt för håret att få vila från knut. Lockigt hår är alltid flygit, det är därför C-Ph har i med tjock vax eller annan stylingprodukt.


 6. Ina skriver: 18 februari, 2019

  En klipning ville gavne håret. Syntes ikke Victoria har et pænt hår


 7. caterine skriver: 18 februari, 2019

  Bra då kan vi spara in på frisörer och dylikt. Men jag tror inte att hennes hår mår bra av att strama åt till hästsvans varje dag.


 8. A.M.Engvall skriver: 19 februari, 2019

  Precis så som Kronprinsessan är, kanske tänker hon mer på miljön även här. På flera badorter världen över har man nu ju förbjudit vissa solkrämer. Kronprinsessan kan bli ett föredöme med att minska ner på hårprodukter. Det mesta som vår kära Kronprinsessa företar sig blir det bra resultat av. Det är bara att lyckönska.
  MVH
  AME


  1. konsttanten skriver: 19 februari, 2019

   Bra kommentar. Alla styling-produkter kommer ut i vårt vatten, och är inte lätt att rensa bort. Vi behöver inte försöka likna fotomodeller!!


 9. Marie S skriver: 19 februari, 2019

  Ingen snygg modell på hästsvans. En riktigt hög eller en låg hästsvans ger snyggare form o modell på hela huvudet.


 10. Helene skriver: 19 februari, 2019

  Kanske bör vi fokusera på vad Victoria gör/uträttar–i stället för hästsvans eller inte.—Victoria har uppdrag nästan varje dag,—Daniel likaså. —Lägg därtill att Victoria som person inte är någon “glaumorbrud”. Fräsch i sin naturlighet, vilket räcker långt! På de bilder vi ser henne stylad, då är Victoria vacker.


 11. ancibergfeldt skriver: 19 februari, 2019

  Marie. S Så Rätt , Bra Smak.!!


 12. MarieS. skriver: 20 februari, 2019

  Helene
  Rubriken på detta reportage är “Victorias nya look-hästsvansen är tillbaka”
  då är det rätt naturligt att kommentarerna handlar om just det -hästsvans.


 13. caterine skriver: 20 februari, 2019

  Victoria vill visa sig klimatsmart och tänker på miljön, men ingen har så mycket kläder och nya kläder hela tiden som hon, och företrädesvis från HM där hon är aktieägare och kompis med ägarna. HM är verkligen inte en god företräde för miljötänkande. Ett spel för gallerierna med en hemmagjord (?) hästsvans.


 14. Kerstin Bergström skriver: 24 februari, 2019

  svar t. Catrine Hela kungafamiljen har HAFT aktier i HM, men det var länge seedan de gjorde av med dem. DE har väl i många år en atelje´ som syr klimatsmarta klänningar. Hon hade en klänning av papper för några år sedan o det var på självaste nobel. Antingen läser du ej avisorna riktigt eller också har du dåligt minne.


 15. caterine skriver: 25 februari, 2019

  Jo Kerstin, men jag ser på bilderna och på damtidningens reportagen att hon hela tiden har nya kläder, ofta med angivande av vad de kostar, och även om hon inte har aktier i HM, som du påstår, så är hon god vän med ägaren, så någon sparsamhet eller miljötänk har hon knappast. Drottningen däremot har sina kläder rätt så ofta, men som sagt inte Victoria, hon har oftast nytt.


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Annons

Laddar