Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias och Daniel supersuccé – nya bilderna visar sanningen

22 sep, 2023, 09:00 

Här strålar kronprinsessan Victoria och prins Daniel tillsammans!

Annons

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel är vana att resa runt och representera det svenska kungahuset. De är ett stort stöd för varandra och lyckas parera det svåra med att både vara gifta och arbetskollegor.

Vilka klänningar – och juveler! Se när kungligheterna kommer till jubileumsbankettenBrand logo
Vilka klänningar – och juveler! Se när kungligheterna kommer till jubileumsbanketten

Under torsdagen befann de sig i Finland tillsammans. Flera finländare var på plats för att välkomna kronprinsessparet med både hurrarop, applåder och personliga presenter.

– Det går inte att beskriva, det här mottagandet är helt otroligt, sa kronprinsessan Victoria till finska Yle och fortsatte sedan att berätta om det trevliga besöket:

Annons

– Det har varit otroligt fina dagar och jag måste säga att jag också är väldigt glad över att få komma hit till Lovisa och promenera genom historiska Lovisa. Vilken fantastisk kulturskatt och otroligt söt stad.

Prins Daniel och kronprinsessan Victoria
Prins Daniel och kronprinsessan Victoria njöt för fulla muggar under besöket i Finland!

Victorias och Daniels succé!

Besöket har även uppmärksammats på annat håll. Victoria och Daniel har fått mycket lovord för hur vackert de klädde sig dagen till ära och den vinröda kappa samt blus som Victoria bar har hyllats stort.

”Den här färgen passar henne perfekt. Jag gillar den här lite mindre formella men ändå professionella looken väldigt mycket”, skriver en person i kommentarsfältet på kungliga modekontot Royal Fashion Police.

Annons

”Färgen skriker verkligen höst och jag är helt golvad!”, skriver en annan.

Kronprinsessan Victoria
Både prins Daniel och kronprinsessan Victoria strålade under besöket!

Uppmärksammas för detaljen

Victoria uppmärksammades även för den brosch som hon bar. Broschen har ett vackert budskap och hon har burit den vid tidigare besök i Finland, något finska Ilta-Sanomat rapporterat om.

Broschen är från det finska märket Kalevala och kallas för ”Voice of a Woman” och symboliserar 100 år av banbrytande jämlikhet.

Att den bärs av välkända ansikten vid besök i Finland är inget nytt. Drottning Sonja bar broschen när hon besökte Finland tillsammans med kung Harald 2016.

Foto: TT

Annons