Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias och Daniels diss mot Björn Borg inför alla – lämnade salen

19 okt, 2022, 17:30 
Indra Nordemar

Victoria och Daniel tog ett oväntat beslut framför alla.

Annons
Världens HÄRLIGASTE kungafamilj – se unika filmerna!Brand logo
Världens HÄRLIGASTE kungafamilj – se unika filmerna!

Tennislegendaren Björn Borg är ansedd som en av världens främsta inom sporten genom tiderna. Nu har han däremot lagt tennisskorna på hyllan och lämnat över stafettpinnen till sin son Leo Borg, som i dag är en professionell spelare.

Idrottsfamiljen har många gånger stöttats av inga mindre än vår kungafamilj som har ett extra öga för tennis. Kungen är bland annat hedersordförande i Kungliga tennishallen och prins Daniel är medlem.

När det vankas turnering i den anrika tennisklubben är de gärna på plats, framför allt Daniel som själv utövar sporten. På tisdagskvällen tog han därför med familjen, ja även kronprinsessan Victoria, Estelle och Oscar var på plats, för att se Sverige möta Frankrike i Stockholm Open.

Annons
Kronprinsessfamiljen ihop på Kungliga tennishallen!

Privata bilderna från kungliga familjekvällen

Svenska Mikael Ymer mötte fransmannen Quentin Halys i en nervkittlande match. Kronprinsessfamiljen hejade med spänning och jublade när Ymer tog hem segern.

Men kvällen var inte slut där. Nästa svensk in på plan var Leo Borg för att möta amerikanen Tommy Paul. Självfallet tog då pappa Björn Borg och mamma Patricia plats på läktaren.

Leo Borg i Stockholm Open på tisdagen.

Victoria och Daniels diss mot familjen Borg

Vanligtvis har makarna Borg hedersplatser i hallen – det vill säga, de kungliga platserna. Men där satt ju Victoria, Daniel och barnen. Björn och Patricia fick därför slå sig ner på några andra läktarstolar.

Annons

Men om de hade väntat en kortare stund hade de inte behövt flytta på sig. Kronprinsessfamiljen valde nämligen att lämna tennishallen innan Leo hann börja spela...

Varför? Ja, det är oklart. Men kanske inte så konstigt ändå.

Victoria och Daniel hade trots allt barnen med sig, och Oscar såg något trött ut när den första matchen började lida mot sitt slut – förmodligen aningen långtråkigt för en sexåring att sitta still alltför länge!

Patricia och Björn Borg hejade ivrigt på sin son Leo.

Foto: TT

Annons