Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Victorias och Daniels fest med svenska stjärnan i natt – efter hemliga mötet

01 dec, 2023, 09:00 

Här syns svenska världsstjärnan ihop med kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Annons

Det var en kväll då alla verkade vara på toppenhumör. Den kungliga strålglansen tycktes spilla över på hela galan och runt omkring skymtades den ena vackra festblåsan efter den andra.

Kungen bryter tystnaden om Patrick Sommerlath • Silvia i sorg – tar farväl av vännen • Madeleines plötsliga blixtresa till Sverige – 3 kungliga snackisar från vecka 47!Brand logo
Kungen bryter tystnaden om Patrick Sommerlath • Silvia i sorg – tar farväl av vännen • Madeleines plötsliga blixtresa till Sverige – 3 kungliga snackisar från vecka 47!

Kronprinsessan Victoria strålade i en extravagant fransklänning med hög slits och djupt dekolletage, som hon dessutom kompletterade med härligt glittrande guldsmycken.

Det rådde kunglig dubbeldejt på den årliga festföreställningen Royal Variety Performance 2023 i Royal Albert Hall, med artister som Cher, Melanie C, Rick Astley och Zara Larsson på scen.

Annons
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel
Kronprinsessan Victoria och prins Daniel hade tagit på sig sina finaste kläder och skänkte kunglig strålglans under galan i London.

Fångas på bild med Zara Larsson

Inför den stora galan kunde man se hur Victoria och prins Daniel samtalade ledigt med världsstjärnorna, hur Cher sken upp när de svenska kungligheterna stannade upp för att utbyta några ord.

Det blev också tydligt hur glad Zara Larsson blev över att få se Victoria och Daniel. På bilder kunde man se hur hela sällskapet log med hela munnen, samtidigt som de samtalade om något.

Zara Larsson, prins Daniel och kronprinsessan Victoria
Zara Larsson pratar ledigt med kronprinsessan Victoria och prins Daniel.

Hade hemligt möte på Haga

Det är inte första gången som kronprinsessparet möter Zara Larsson. För sex år sedan bjöds artisten in till Haga slott för att avnjuta en lunch tillsammans med Victoria och Daniel.

Annons

Även Zara Larssons mamma Agnetha var då med på ett hörn och det var också hon som avslöjade nyheten när hon efter lunchen postade ett inlägg på Facebook och berättade om det "hemliga mötet".

– Det var verkligen supertrevliga, kronprinsessan Victoria är verkligen så ödmjuk och sympatisk, sa mamma Agnetha till Aftonbladet.

Prins Daniel, Zara Larsson och kronprinsessan Victoria
Prins Daniel, Zara Larsson och kronprinsessan Victoria.

Foto: Christine Olsson/TT/MSAMS

Annons