Victorias och Daniels hemliga gömställe – se bilden!

12 jun, 2020, 06:06 
Detta är gömstället där Victoria och Daniel kan vara sig själva – och nu har det också blivit lösningen på deras knepiga livssituation.
Annons
Kungafamiljens ALLA hem!
Kungafamiljens ALLA hem!

 

Hur ska man umgås med sina sjuttioplussare den här sommaren? Det är en fråga som väldigt många ställer sig. Kronprinsessan Victoria och prins Daniel också.

Det handlar ju om kungen, 74, och drottningen, 76, förstås, men också om Daniels föräldrar Ewa och Olle Westling, som båda är 75.

ewa westling kronprinsessan victoria
Coronan har ställt till det, men Victoria och Daniel har en lösning.

Så stort bor Ewa och Olle Westling

Ewas och Olles berömda röda kedjehus på Smältvägen i Ockelbo är inget riktigt bra alternativ om Victoria och Daniel ska kunna hälsa på, det är på 140 kvadrat och här handlar det om minst sex personer som ska övernatta.

Ewa Olle Westling Ockelbo
Ewa och Olle Westlings hus på Smältvägen i Ockelbo.

Så det är här som plan B kommer in i bilden – och då handlar det om Ewa och Olle Westlings lite hemliga fritidshus, den röda släktgården i Acktjära strax utanför Bollnäs.

Annons
Familjen Westlings hus i Acktjära.
Familjens Westlings röda släktgård, med Hagafamiljens hus till vänster och livvakternas i mitten.Adrienne Bönnlyche

För här bor Ewa och Olle i det röda huvudhuset, medan Victoria och Daniel har fått ett eget mindre timmerhus på tomten. Och så finns det ett litet hus med plats för livvakterna från Säpo.

Familjen Westlings hus i Acktjära.
Detta är Hagafamiljens hemliga gömställe! En rejäl timmerstuga med kök, bad och flera rum.Adrienne Bönnlyche

Det betyder att Victoria, Daniel, Estelle och Oscar kan bo för sig själva och så kan de träffa sjuttioplussarna Ewa och Olle ute på gården, i det fria. Så mycket lättare allt blir då.

Annons

Olle Westlings barndomshem

Från början var den röda släktgården ett gammalt soldattorp, och här har Olle Westling och hans anfäder bott i generationer.

Familjen Westlings hus i Acktjära.
I det här huset växte Olle Westling upp.Adrienne Bönnlyche

Just det här huset spelade också en roll redan under Victorias och Daniels första år tillsammans, det blev helt enkelt deras tillflyktsort. Och nu, i coronakrisen, bjuder westlingarnas släkthus i de djupa Hälsingeskogarna på lösningen i en ny och knepig livssituation.

Foto: TT.

Annons
Innehåller annonslänkar